GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

S-a lansat smartphone-ul cu care poti filma la o calitate uimitoare: OPPO Reno5 5G

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 15:09 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 15:14

Iti doresti un smartphone cu care sa filmezi continut la calitate uimitoare, fara sa platesti un pret exorbitant? Fa cunostinta cu noul OPPO Reno5 5G, un telefon de top care tocmai a fost lansat pe plan local, printr-o campanie atipica, bazata in proportie de 100% pe continut video, realizat cu acest model!

Astfel, astazi, un maraton de stories va putea fi urmarit pe contul de Instagram @oppomobilero, iar toate aceste stories fac parte dintr-un clip video experiment, care va fi prezentat oficial la ora 17:00.

Clipul experiment a fost filmat integral cu smartphone-urile OPPO Reno5 5G si reprezinta o incursiune in lumea unor tineri artisti, care incearca sa isi spuna povestea zi de zi prin intermediul retelelor de socializare si care au fost intervievati de cunoscutul actor Mihai Bendeac. 

Clipul experiment a fost filmat direct in formatul stories-urilor din social media de catre oechipa de productie coordonata de tanarul regizor Matei Mocanu, care s-a lasat inspirat de functiile video integrate in OPPO Reno5 5G, precum Ultra Steady Video 3.0 sau AI Highlight Video.

Noul OPPO Reno5 5G dispune de mai multe functii video care le transforma in aliatul de nadejde al creatorilor de continut video, precum AI Highlight Video, Dual-View Video sau Ultra Steady Video 3.0.AI Highlight Video utilizeaza detectia inteligenta a luminii, combinand algoritmii avansati Ultra Night Video si Live HDR, pentru a imbunatati semnificativ calitatile video ale smartphone-ului in conditii de lumina scazuta si scene filmate contre-jour. 

In ceea ce priveste noua functie Dual-View Video, aceasta permite filmarea simultana cu camera principala si cea frontala, oferind o perspectiva dubla a imaginilor filmate – perfecta pentru creatorii de continut care isi doresc sa filmeze ambele cadre si sa fie parte din actiune pe parcursul acestora.

S-a lansat smartphone-ul cu care poti filma la o calitate uimitoare: OPPO Reno5 5G

OPPO Reno5 atrage prin design-ul premium, ecranul AMOLED cu o rata de refresh de 90Hz si margini edge-to-edge, precum si a dimensiunilor ultra slim – telefonul are o greutate de 172g si doar 7,9 mm grosime. Senzorul de amprenta este integrat sub display ceea ce ofera o deblocare instanta, pastrand in acelasi timp securitatea datelor. 

Iar, cand vine vorba despre baterie si incarcare, OPPO Reno5 5G impresioneaza datorita bateriei de 4300 mAh  si a tehnologiei de incarcare rapide SuperVOOC 2.0 de 65W, care permite telefonului sa se incarce de la 0 la 100% in 35 minute.

OPPO este prezent pe piata din Romania de mai putin de 1 an, perioada in care a inceput deja sa castige popularitate, produsele companiei fiind alese de din ce in ce mai multi romani. Cele mai noi smartphone-uri lasate de companie sunt Reno5 5G si Reno5 Lite, disponibile in magazine online si offline incepand cu 10 aprilie. 

Smartphone-urile si accesoriile OPPO sunt disponibile la partenerii oficiali ai companiei, printre care se numara: Altex, Digi, eMAG, EuroGSM, Flanco, MediaGalaxy, Orange si Vodafone.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează