GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Săptămâna de Pariuri: Inspiraţie pentru SuperBilete vine din cupele europene

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 15:02 / Actualizat luni, 22 august 2022 15:02

A început o nouă săptămână, o săptămână în care vom afla toate echipele calificate în Liga Campionilor, Europa League şi Conference League. Partide din care SuperPariori se pot inspira pentru SuperBilete. Dar până la apariţia weekendului, oferta este „încărcată” şi cu două derby-uri din Anglia şi Italia. 

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Derby-ul răniţilor 

Etapa a treia din Premier League se încheie cu marele meci dintre Manchester United şi Liverpool, însă contextul începutului de sezon face ca această partidă, un duel tactic între Erik ten Hag şi Jurgen Klopp, să fie o partidă de importanţă maximă în vederea parcursului din acest sezon. 

Mandatul lui ten Hag pe Old Trafford nu a început deloc fericit. United a pierdut ambele partide din acest sezon, iar pe ultima la scor, cu Brentford. Nici Liverpool nu are parte de un start foarte pozitiv, înregistrând două remize, cu Fulham şi cu Crystal Palace. 

Descoperă oferta pentru Manchester United – Liverpool şi alege-ţi favorita!

Liga Campionilor

Marţi şi miercuri, focusul se mută pe manşele retur din play-off-ul Ligii Campionilor. Dintre duelurile care se vor disputa marţi, doar cel în care este implicat Mircea Lucescu pare decis încă de la meciul tur, avantajul de două goluri al celor de la Benfica fiind greu de surmontat, mai ales că „vulturii” vor juca pe teren propriu returul. Steaua Roşie Belgrad şi Maccabi Haifa promit un nou meci spectaculos, cu multe goluri, după partida cu cinci goluri din tur, iar meciul dintre Viktoria Plzen şi Qarabag începe de la 0-0. 

Echilibrul este mult mai mare în cadrul meciurilor de miercuri. FC Copenhaga merge în Turcia, pentru partida cu Trabzonspor, cu un avantaj minim, câştigând în tur cu 2-1. Tot un avantaj de un gol are şi Bodo/Glimt, care părăseşte nordul răcoros al Europei pentru „infernul” din Zagreb. Capul de afiş al zilei de miercuri, PSV Eindhoven – Rangers, începe de la 2-2.

Vezi oferta pentru meciurile din Liga Campionilor şi alege cine se va califica în grupe!

SuperLiga în Conference 

Joi este, din nou, cea mai încărcată zi a săptămânii, cu partide atât în Europa League, cât şi în Conference League, însă focusul este pe meciurile echipelor din SuperLiga.

CFR Cluj vine la retur după un 0-0 pe terenul lui Maribor şi avantajul fanilor poate duce campioana României în grupele Conference League. Egalitate a fost şi în meciul dintre Universitatea Craiova şi Hapoel Beer Sheva, însă „leii” din Bănie sunt cei care vor juca în deplasare la retur. Tot în deplasare va juca şi FCSB, care a pierdut în tur, 1-2 cu Viking, chiar dacă realitatea din teren a arătat altceva. 

Vezi oferta din Conference League şi mizează pe meciurile echipelor din SuperLiga!

Preludiul pentru un weekend plin de fotbal este oferit de Serie A, care pentru ziua de vineri propune un SuperMeci între Inter şi Lazio, echipa lui Simone Inzaghi fiind în mare formă. 

eAD și LPF fac echipă cu Superbet la Liga 1

Eriksen a revenit din iad ca să devină ”diavol”! Sterling e pe fărașul lui Pep, dar în drum spre Chelsea

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează