GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sărbătorește Halloweenul cu Mega-acțiune, la Vlad Cazino

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 18:08 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 18:14

Pentru vampirul Vlad, gazda prietenoasă de pe platforma de cazino online Vlad Cazino, Halloween este probabil cea mai plăcută perioadă din an. Așadar, această săptămână este bogată în promoții pentru toți utilizatorii dornici de distracție. 

66 de Zile de Mega-Actiune este numele ultimei promotii oferite pe site-ul lui Vlad. Mai jos poti vedea ce premii te astepata.

În perioada 26 - 28 octombrie se oferă 50 de rotiri la slotul Rise of Merlin la următoarea depunere de minim 100 RON. Pe 29 si 30 octombrie, jocurile eligible din Turneul de Halloween îți poy aduce un câștig generos - primii 30 de jucători cu cel mai mare câștig egalizat vor împărți fondul de premiere de 10.000 RON. Pe 31 octombrie, mini jocurile sunt în prim-plan: trebuie doar să joci minim 40 RON la mini-jocuri, iar Vlad îți oferă 5 rotiri la Epic Joker. Pentru fiecare campanie, trebuie să optezi pentru a beneficia de promoție.

Sărbătorește Halloweenul cu Mega-acțiune, la Vlad Cazino

"Halloweenul este invitatul meu special la Zilele de Mega-acțiune. Pe vremea când eram copil, vrăjitoarele și magicienii îmi erau cei mai apropiați prieteni. Dar nici cărticica lor de blesteme, nici magia roz cu picățele nu m-au putut ține departe de visul meu de a deveni patronul celui mai tare cazino online. Totuși, fiindcă aș vrea să readuc la viață aceste amintiri din copilărie v-am pregătit o săptămână de excepție, cu oferte și bonusuri de speriat", spune vampirul Vlad pe vladcazino.ro.

În cazul jucătorilor noi, să nu uităm de oferta de bun venit pe Vlad Cazino, primul cazino online cu un concept original românesc, bazat pe experiența unui grup internațional de top în lumea jocurilor de noroc pe internet! Orice dispozitiv ai accesa pentru divertisment (telefon, tabletă, laptop sau desktop), te poți bucura de jocuri de cazino non stop. Vlad are cel mai tare bonus de bun venit: 100% pana la 999 RON. Astfel, dacă depui 300 RON, primești 300 RON bonus din partea lui Vlad si te vei putea juca cu 600 RON! In plus te așteptă și 101 runde la slotul Shining Crown, în browser, pe mobil. Mai mult decât atât, primești 5 tokenuri la JackPOT Poker și poți câștiga până la 1000 de euro. Trebuie respectate termenii și condițiile de pe website, dar toată procedura este foarte prietenoasă.

Sărbătorește Halloweenul cu Mega-acțiune, la Vlad Cazino

Cum să câștigi toamna asta VladMobilul, super mașina lui Vlad

Cea mai tare promoție din această toamnă oferă și cel mai cool premiu din istoria cazinourilor online! Indiferent dacă ai deja cont la Vlad Cazino sau dacă îți deschizi acum unul, poți câștiga chiar tu VladMobilul - un automobil Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP, cu o valoare impresionantă. Mai mult decât atât, săptămânal ai șanse de a câștiga rotiri, să te bucuri de și mai multă distracție. 

Sărbătorește Halloweenul cu Mega-acțiune, la Vlad Cazino

Și aici mecanismul este simplu: optezi pentru promoție în contul de client, apoi joci minim 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea finală, dar și la extragerile săptămânale. Nu contează dacă la jocuri câștigi sau pierzi, tichetul este asigurat de rulaj. În plus, poți acumula mai multe tichete pentru mai multe șanse de câștig. Se vor oferi în total nu mai puțin de 500.000 de rotiri prin tragere la sorți, până la extragerea cea mare în cadrul căreia se află cine va primi VladMobilul, super mașina lui Vlad. Campania se desfășoară până la data de 30 noiembrie 2020. Șansa de a câștiga un automobil Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP nu trebuie ratată, fiind atât de ușor de accesat de către orice român cu vârsta de minim 18 ani.

Câștigă un Ford Mustang Fastback și o parte din 500.000 rotiri la Vlad Cazino

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  01 Noiembrie 2020, 13:03

www︎.︎galynx︆.︆net - este un proiect minunat pentru perrsoane1e cu *** mai nou sistem inte1igentt de căutare pentru a găsi un partener de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează