PUBLICITATE  ·  ADVERTORIAL

Și totuși se joacă! România-Islanda, meciul unui popor care așteaptă-n casă ‘goooool!’

Miercuri, 25 Martie, 15:49

Să te întrebi unul pe altul ‘ce faci?’ are sens s-o faci numai joi. Joi o să ai un alt răspuns decât ‘p’acasă’. Joi o să zici ‘aștept meciul!’. Meciul pe care l-am așteptat din decembrie, se întâmplă când trebuia să se întâmple. Joi, pe 26 martie. 

Două echipe care tânjesc după fotbal și 20 de milioane de români care plâng după el, au șansa să vadă din nou un meci cu miză, chiar și așa, în carantină. 

Echipele de FIFA20 ale celor două naționale joacă meciul pe care ar fi trebuit să-l joace Pușcaș și băieții vs. Sigurdsson și băieții lor, ai islandezilor. 

Vor fi 4 meciuri cu reprize de câte 6 minute, iar vedetele României sunt Dan Buzărnescu – căpitan și jucător profesionist la Universitatea Craiova și Marius Bucur - finalist 2018 la selecția națională.

O să fie ca ‘pe vremuri’, cu emisiuni la TV, cu studiouri speciale înainte de meci și mai ales cu miză. Băieții care sunt la butoane au un orgoliu prea mare ca să lase de la ei. Iar Naționala noastră de FIFA20 e una recunoscută. 

Așteptăm să strigăm din nou ‘gooool’ și ‘pe ei, pe ei, pe ei, pe mama lor!’. Joi de la 18.30, România - Islanda la FIFA20, un meci cu ofertă unică pe efortuna.roȘeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1