GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Simplitatea vieții sănătoase

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2020 16:03 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 16:03

Vine un moment când realizăm care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru noi. Știm că succesul profesional este important, dar cum rămâne cu trăitul sănătos, pentru noi și pentru cei dragi?

Din fericire, nu este nevoie să fii nutriționist ca să mănânci sănătos. Sau sportiv de performanță pentru a face mișcare. Sau să ai licență de antrenor pentru a-i încuraja pe cei dragi ție să te urmeze.

Când vine vorba de mișcare, tot ce trebuie să faci este să renunți la diversele scuze mici, la care cu toții apelăm fără să ne dăm seama, pentru a nu face sport. Cum ar fi faptul că echipamentul tău preferat poate nu este curățat. Poate crezi că nu ai timp să îți speli hainele după sală și să te și odihnești pentru o nouă zi la birou. Sau hainele celor mici pentru fotbal sunt murdare, nu ai timp suficient să le speli. Pentru toate acestea, Beko vine cu un răspuns simplu și eficient, care valorifică tehnologia modernă. 

Simplitatea vieții sănătoase

AquaTech ™, noua inovație Beko pentru mașini de spălat, înjumătățește timpul de spălare și oferă îngrijire dublă țesăturilor*. Mai întâi, AquaTech ™ premixează detergentul cu apă, apoi pulverizează lichidul direct pe țesătura textilelor. Curățarea delicată și în profunzime este asigurată de echilibrul pe care  AquaTech ™ îl folosește între numărul redus de rotații ale tamburului mașinii de spălat și puterea apei. 

Fără să facă niciun fel de compromis în ceea ce privește calitatea, tehnologia sau designul, toate inovațiile Beko sunt proiectate să îți aducă un plus de confort și de calitate în viața de zi cu zi, al cărei ritm este în continuă schimbare. Programele mașinilor de spălat rufe Beko AquaTech® sunt mai inteligente și mai scurte, adaptate nevoilor tale și, mai mult, contribuie la ocrotirea mediului înconjurător prin reducerea consumului de apă și de energie. 

Simplitatea vieții sănătoase

Ai un partener de încredere pe termen lung în ambiția de a trăi sănătos. Mașinile de spălat Beko dispun de 5 ani garanție produs și 10 ani garanție pentru Motorul ProSmart Inverter **.

Cu Beko AquaTech ™, scuzele dispar, iar tu ai toate condițiile să trăiești sănătos alături de cei dragi ție. Află mai multe detalii pe www.beko.ro/aquatech/.

*Aprobat de laboratoare independente. Schimbările de durată a ciclurilor de spălare și nivelul de protecție a țesăturilor variază în funcție de programul selectat.

**De la data achiziției, cu condiția înregistrării produsului în termen de 30 zile, la *9010 sau pe beko.ro/extragarantie. Campanie valabilă în perioada 1 februarie 2020 – 31 ianuarie 2021.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează