GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sloturile Campionatului European sunt la Superbet. Partea 1/2 – Grupele A, B, C

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 11:43 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 11:43

Vezi jocul dedicat de noi fiecărei echipe participante! 

Mult așteptatul turneu Euro 2020 începe în sfârșit și aduce cu el cel mai bun spectacol fotbalistic de pe bătrânul continent. Fiecare zi va fi o sărbătoare ca să ne săturăm de fotbal de calitate cu cei mai buni jucători și cele mai bune echipe naționale. Pariurile pe cele 51 de meciuri din turneu vor fi principala distracție pentru pasionați dar între 2 supermeciuri noi vă propunem și distracția cu cele mai populare sloturi și cele mai mari jackpoturi.

La Superbet ne-am gândit că turneul final al Euro 2020 poate fi și un bun prilej de a îmbina emoția pentru fotbal cu bucuria da a juca câteva spinuri câștigătoare la sloturile favorite. Și pentru că suntem în turneu, iar turneul presupune competiție și clasamente, ne-am jucat puțin și am ales să imperechem fiecare echipă participantă cu un joc de tip slot și să vi le recomandăm astfel pe cele mai bune.

Competiția sloturilor va urmări competiția fotbalistică iar la final unul dintre sloturi va fi declarat “regele sloturilor” pe platforma Superbet.

Pe toată perioada turneului final te bucuri de rotiri la cele mai populare sloturi! Zilnic, între 11 iunie și 11 iulie, 50 de lei mizați în casino îți aduc 50 de rotiri gratuite! În plus, agențiile Superbet lansează Europeanul Jackpoturilor! În fiecare zi cu meciuri la turneu poți lua un EuroJackpot doar pentru că joci în același timp cu un alt câștigător! Un SuperJackpot lovit într-o agenție Superbet declanșează instant alte 10 în alte agenții din țară! Vezi aici toate surprizele care te așteaptă în următoarea lună!

Grupa A

Turcia - Rise of RA

Turcia poate fi una dintre surprizele acestui Euro și este singura țară majoritar musulmană participantă. I-am dat un joc cu Jackpot acumulat deoarece credem că este una dintre puterile Estului care se poate ridica foarte sus la acest turneu final. Dacă trece de grupa grea în care a fost repartizată, Ra is the limit!

Italia - Pizza Time

N-am avut un slot cu paste să-l recomandăm suporterilor Italiei dar credem că Pizza este cel puțin la fel de bună. Înainte și după jocurile Italiei vă recomandăm să savurați Pizza Time, s-ar putea să aveți parte de mai multă acțiune decât în meciurile închise pentru care sunt faimoși italienii.

Wales - Royal Secrets

Prințul de Wales este primul pe linia tronului în Regatul Britanic, de aceea slotul Royal Secrets a fost alegerea pentru Țara Galilor. Secretele se țin în familie dar galezii și al lor prinț Gareth Bale trebuie să ne arate câteva arme secrete dacă vor să își egaleze performanța de la precedentul turneu final. Oare vor trece de grupe?

Elveția - The Ruby Megaways

Precizia ceasului elvețian este cea cu care ar vrea să joace naționala țării cantoanelor la acest Euro. Cu cât mai multe rubine, cu atât mai înaltă precizia și valoarea ceasului, iar la Ruby Megaways, cu atât mai mari câștigurile tale la speciala de rotiri gratuite.

Grupa B

Danemarca – 20 Burning Hot

O fostă campioană europeană venită de pe plajă primește unul dintre jocurile favorite ale pasionaților de pe platforma Superbet. Danemarca e mereu o echipă care poate depăși calculele hârtiei, așa cum 20 Burning Hot poate depăși așteptările jucătorilor în materie de câștiguri și Jackpoturi.

Finlanda – Lucky Streaks

A două cea mai jos plasată echipa în topul Fifa dintre participantele la Euro, Finlanda are cu adevărat nevoie de o serie norocoasă pentru a ajunge departe în turneu. Sperăm că Lucky Streaks să le poarte noroc și să ne întâlnim cu ei în optimi.

Belgia – Shining Crown

Belgia e una dintre marile favorite ale acestui turneu final, mai ales după calculele hârtiei. Lotul lor construit în jurul lui De Bruyne și Lukaku valorează aproape 700 milioane de Euro, o adevărată echipă Jackpot a turneului. Doar Shining Crown, jocul care a dat cele mai multe Jackpoturi jucătorilor Superbet, putea să se ridice la această valoare.

Rusia – Extra Chilli Megaways

În Rusia e atât de frig că nu poți să simți cu adevărat cât de iuți sunt cei mai chilli ardei mexicani. Rusia are sute de mii de drumuri, la fel ca Extra Chilli Megaways linii de plată pentru jucători. Dar adevărul este că am ales acest joc pentru Rusia pentru că noi credem că dintre echipele cu șansa a doua, Rusia poate avea prestația cea mai hot la acest turneu final.

Grupa C

Olanda - Sweet Bonanza

Tocmai la „portocala mecanică” am ales un joc cu fructe care... nu are portocale. De ce am făcut asta? Sweet Bonanza are câștiguri în cascadă. După ce încasezi plata unei runde, simbolurile care ți-au dat banii cad de pe ecran și în locul lor vin altele, pentru câștig după câștig. Nu e la fel și cu tinerii olandezi? În fiecare an apare un nou SuperTalent care își face loc în națională, te întrebi dacă se va opri vreodată acest flux, dar nu vrei să se întâmple. Aștepți următoarea „înlocuire” și te bucuri de ea.

Ucraina - Supreme Hot

Pe băncile tehnice de la EURO regăsim câțiva antrenori care au fost mari și ca fotbaliști. Dar numai cel al Ucrainei a câștigat Balonul de Aur, trofeul suprem al sportului rege. Prezența lui Shevchenko face naționala vecinilor noștri să fie Supreme Hot.

Macedonia de Nord - Joker's Luck

E cel mai mare wildcard al Europeanului. Macedonia de Nord s-a calificat prin „jokerul” preliminariilor: barajele din Liga Națiunilor D. La EURO e cotată cu cele mai mici șanse, poate fi Joker și la turneul final?

Austria - The Dog House Megaways

Dacă găseam un Saint-Bernard în acest slot l-am fi dedicat Elveției, dar nu e niciunul, așa că ne orientăm spre cealaltă țară alpină: Austria. Cel mai important simbol al jocului e cușca în care stau câinii, care-ți multiplică plata atunci când apare pe ecran. Să fie asta strategia câștigătoare și pentru naționala Austriei, „statul la cutie” și plecarea rapidă pe contraatac?

Apasă aici pentru a vedea grupele D, E și F împreună cu sloturile fiecărei echipe!

Sloturile Campionatului European sunt la Superbet. Partea 1/2 – Grupele A, B, C

Pentru distracție garantată, joacă responsabil toate sloturile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Jocuri în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit și 300 de Rotiri Gratuite ca să încerci toate jocurile din campania de Euro.

#HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

De Horia Nistor

SuperMilion pentru milioane de SuperFani! Plasează pronosticurile tale!

INTERVIU SUPERBET | Ilie Dumitrescu analizează Anglia la EURO 2020: “Sancho, Kane și Mount vor fi la superlativ”

INTERVIU SUPERBET | Florin Răducioiu analizează Italia la EURO 2020: “Nicolo Barella e SuperPariul meu!”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează