GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spectacolul din UEFA Champions League se întoarce cu meciuri de cinci stele, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2022 14:38 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 14:38

Am ajuns la etapa a treia din faza grupelor Champions League, iar oferta este la înălțime. Atletico Madrid și Ajax au cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Club Brugge - Atletico Madrid (ora 22:00) cota 2.10

Mereu o formație incomodă și extrem de bătăioasă, după chipul și asemănarea lui Diego Simeone, Atletico Madrid are parte de o grupă facilă la prima vedere, din care mai fac parte FC Porto, Club Brugge și Bayer Leverkusen. Totuși, după primele două partide din grupă, spaniolii au câștigat doar 3 puncte. Ei au trecut de FC Porto, 2-1, cu un gol al victoriei ce a venit în minutul 90+11, în timp ce în meciul 2 au pierdut la Leverkusen, 0-2. Nici gazdele nu sunt de neglijat, mai ales dacă ne gândim că în precedentul meci a câștigat pe terenul lui Porto cu un neverosimil 4-0 și au acumulat maxim de puncte după primele partide.

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă din lume pe victoria trupei lui Simeone.

50%! 100%! 200%! La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

Ajax Amsterdam – Napoli (ora 22:00) cota 2.35

La startul grupei se părea că Liverpool va fi câștigătoare certă, iar cele două formații se luptă pentru al doilea loc ce duce în optimile Champions League. Totuși, Ajax și Napoli au demonstrat că sunt la același nivel cu englezii și luptă chiar pentru prima poziție. Napoli s-a impus cu Liverpool și Rangers ș

i are 6 puncte, în timp ce Ajax a trecut de Rangers și a pierdut la ultima fază pe Anfield. Cu un succes diseară, “lăncierii” ar face și ei 6 puncte și foarte probabil Ajax, Napoli și Liverpool ar fi la egalitate la finalul etapei. 

Ajax Amsterdam are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet.

Marți primești 30 de rotiri gratuite! Nu te speria și profită de oferta Scary Spins!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează