GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Start în cursa pentru noile premii SuperClub: Dacia 1300 electrică, plus 28 lingouri de aur

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2023 14:04 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2023 14:06

Superbet a lansat noua campanie pentru jucătorii posesori ai cardului Superbet club, cardul de beneficii care te răsplătește pentru tot ce joci în agenție și online la Superbet!

Între 16 ianuarie și 26 februarie, fiecare leu din miza biletelor de pariuri sportive, pariuri live, loto și virtuale scanate pe club.superbet.ro reprezintă și o șansă în plus la extragerea la care vor fi acordate: 28 de lingouri de aur și o Dacia 1300... electrică!

Toate detaliile promoției sunt aici

Da, legendara mașină a românilor, un automobil care a fascinat generații la rând, devine un superbolid din secolul 21! Tu o poți câștiga dacă folosești cardul Superbet Club, respectiv, dacă ți-l activezi și-l folosești. 

Primești gratuit cardul SuperClub în cea mai apropiată agenție Superbet

Îți mai spunem și alte lucruri în favoarea ta: tot ce joci online în perioada promoției e înregistrat automat la tragerea la sorți din 28 februarie ora 19 (extragere care va fi transmisă în direct pe canalul oficial de YouTube Superbet și pe pagina oficială de Facebook Superbet). Trebuie doar să ai contul SuperClub activ.

Tot în favoarea ta este și faptul că beneficiile cardului de loialitate Superbet Club sunt multiple și includ cashback nelimitat, de 5% din miza fiecărui bilet plasat la terminalul din agenție și scanat pe club.superbet.ro, bonusuri personalizate, pariuri gratuite, experiențe și premii speciale.

Joacă responsabil și folosește cardul Superbet Club.

GO SUPER!

Harta SuperJackpoturilor de Inimă Neagră din România! Superbet le-a dat pe toate în 2022

Supercâștig pentru un parior extrem de inspirat: cu doar 93.92 de lei, a pus mâna pe un milion!

Jackpotul istoric EGT s-a dat la Superbet! Cum e să câștigi 10.379.603,35 lei

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează