GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Start în grupele Ligii! Dau Messi, Mbappe și Neymar marea lovitură? Vezi Cotele Speciale Superbet

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 14:20 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 14:26

Liga Campionilor 2021/2022 debutează marți pe Superbet în ceea ce va fi un sezon istoric, al 30-lea în actualul format al celei mai importante competiții intercluburi din lume. Lui Leo Messi îi revine misiunea de a aduce în Franța doar al doilea trofeu din istorie, după cel cucerit de Marseille, iar Cristiano Ronaldo și Manchester United au intrat pe lista favoriților, după marele transfer al superstarului portughez. Lupta pentru marele trofeu e mai deschisă ca niciodată, la fel ca și cea pentru titlul de golgheter, unul atât de râvnit de marile staruri ale fotbalului mondial.

Messi, Mbappe și Neymar vor glorie pentru Franța!

1992/1993, primul sezon al Ligii Campionilor sub actuala denumire, e și cel la care fotbalul francez încă se raportează, Marseille aducând titlul după finala cu AC Milan, câștigată cu 1-0. De atunci, doar alte două echipe au mai jucat cu trofeul pe masă, dar ambele au pierdut ultimul act fără gol marcat. AS Monaco a pierdut clar cu FC Porto, scor 0-3, iar PSG s-a înclinat în fața lui Bayern în finala din 2020, scor 0-1. Se schimbă calculele odată cu venirea lui Leo Messi?

Start în grupele Ligii! Dau Messi, Mbappe și Neymar marea lovitură? Vezi Cotele Speciale Superbet

Considerat de mulți specialiști cel mai mare fotbalist din istorie, Messi va forma, alături de Mbappe și Neymar, cea mai așteptată tripletă din ultimii ani în fotbalul mondial. Iar "efectul" Messi se simte și în Cotele Speciale oferite de Superbet pentru câștigarea Ligii: PSG e prima favorită (cotă 4.5, la egalitate cu Manchester City), urmată de Bayern (8), Liverpool și Chelsea (ambele cu cotă 10 pe Superbet) și Manchester United (cotă 17).

Spania, marele outsider!

Dacă PSG ține cât se poate de sus steagul Franței, iar Premier League plusează cu toate cele patru echipe în linia întâi a favoritelor la câștigarea trofeului, fotbalul spaniol a rămas, după mulți ani, la coada favoritelor. Asta pentru că Barcelona (cotă 20 la câștigarea trofeului) nu-l mai are pe Leo Messi, Real Madrid (cotă 17) nu a adus un superstar pentru a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo, iar Atletico Madrid (cotă 25) s-a întărit doar prin aducerea lui Antoine Griezmann și are, ca în fiecare an, o misiune mai dificilă pentru că nu are un buget de transferuri și salarii comparabil cu cele ale lui Paris Saint-Germain sau Manchester City.

Superstarurile luptă pentru titlul de golgheter

Ca în fiecare an, toți ochii vor sta în Liga Campionilor pe marile staruri ale fotbalului mondial, pentru că de ei se leagă speranțele a zeci de milioane de suporteri, ale antrenorilor și ale colegilor. Iar sezonul 2021/2022 e, probabil, cel mai antrenant din punctul de vedere al fotbaliștilor ofensivi aflați în poziția de a cuceri titlul de golgheter. Robert Lewandowski (cotă 6 pe Superbet) e primul favorit, urmat de Leo Messi (cotă 7), Romelu Lukaku (cotă 8), Cristiano Ronaldo (cotă 10) și Erling Haaland (cotă 12). Nu-l neglijăm nici pe Kylian Mbappe (cotă 15 pe Superbet), cel care a demonstrat în mai multe rânduri că are valoarea și sclipirile necesare pentru a face marele pas în față!

SHOW SuperSocial la debutul grupelor Ligii

În ziua în care noul sezon al Ligii Campionilor ia startul pe Superbet, SHOW SuperSocial debutează în stil mare. Vom analiza meciurile din cea mai mare competiție intercluburi din lume, vom vedea cele mai tari bilete ale ultimei săptămâni și vom discuta cu Florin Răducioiu despre meciurile de cinci stele din Ligă! Apoi vom vedea biletele jucate de ambasadorii și experții Superbet, vom crea biletul săptămânii, vom anticipa surprizele și vom trece în revistă cele mai utile informații pentru pariori. Ne vedem pe Youtube și, așa cum știi deja, ne propunem să-i scoatem în evidență pe cei mai buni dintre pariorii Superbet!

Un SHOW SUPERSOCIAL e LIVE pe canalul Youtube Superbet! Vezi cum gândesc pariurile cei mai tari jucători din SuperSocial!

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

SuperJackpotul de inimă neagră în valoare de 4,5 Milioane de lei a fost lovit în weekend la Superbet

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează