GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Stephen Curry și Carmelo Anthony sunt singurii jucători în activitate cu 62 de puncte marcate într-un singur meci. Cine înscrie mai mult în acest sezon?

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 20:10 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 12:59

de Gigi Stancu, Superbet

Giganții din baschetul nord-american abia s-au încins, iar ce e mai bun abia acum urmează. Surprizele care s-au înregistrat în acest start de sezon au însă o explicație simplă. Nicio echipă nu deține sau nu are validă mai mult de o super-vedetă, fapt care o menține la mâna respectivului. Dacă MVP-ul e în formă, atunci vine victoria și meciul bun, dacă numărul 1 nu ajută, atunci favoritul pierde și aruncă în aer biletele multor pariori. Stephen Curry și Golden State Warriors au jucat deja în ambele filme, dar sistemul este constant replicat de mai multe echipe. 

Deschide cont online la Superbet și pariază pe Total Puncte Marcate de vedetele din baschetul nord-american!

62 de puncte, maximul unui jucător în activitate

Wilt Chamberlain este singurul jucător din istoria baschetului care a atins borna de 100 de puncte marcate într-un singur meci. A făcut-o pentru Philadelphia în anii romantici ai baschetului, acesta deținând mai multe recorduri personale. Dintre cei în activitate, lideri sunt Stephen Curry și Carmelo Anthony, ambii cu câte 62 de puncte. Curry le-a marcat pe 3 ianuarie, în victoria lui GSW cu Portland și au însemnat aproape jumătate din numărul total de puncte înscrise de californieni. Carmelo, acum legitimat chiar la Portland, le-a marcat tot într-o lună ianuarie, dar în 2014, pe când îmbrăca tricoul lui New York Knicks într-o partidă cu Charlotte.

Golden State – Indiana este meciul în care Curry poate înscrie din nou multe puncte, iar cota de la Superbet e super!

Lillard, Harden și Lebron s-au blocat la 61 de puncte

Alți doi jucători de senzație din baschetul nord-american care marchează mereu multe puncte într-un meci sunt Damian Lillard și Lebron James. Lillard e coleg cu Carmelo la Portland și a preluat ștafeta de la bătrân, el fiind acum principala gură de tun a echipei. În 2020, Lillard a marcat de două ori câte 61 de puncte, dar acesta mai are meciuri și cu 60, respectiv 59 de puncte puse pe tabelă. Tot de două ori a marcat câte 61 de puncte într-un singur meci și bărbosul James Harden, dar în anul de grație 2019 atât pentru el, cât și pentru Rockets, împotriva lui San Antonio și NY Knicks. Lebron James a atins acest prag în 2014, când a defilat cu Miami Heat, dar puteți merge pe mâna lui și la Los Angeles Lakers, unde e deja campion.

Stephen Curry și Carmelo Anthony sunt singurii jucători în activitate cu 62 de puncte marcate într-un singur meci. Cine înscrie mai mult în acest sezon?

Bradley Beal și Kemba Walker, vedetele lui Washington și Boston

Ianuarie 2021 a venit cu două recorduri în materie de puncte marcate într-un singur meci. La 3 zile după cele 61 ale lui Curry cu Portland, Bradley Beal a înscris 60 pentru Washington Wizards în înfrângerea de pe teren propriu cu 76ers. Acel meci s-a încheiat cu un nebun 136 -141, făcând inutil efortul lui Beal, a cărui cifră rămâne totuși în istorie. Kemba Walker, în acest moment la Boston Celtics, a marcat și el tot într-o înfrângere recordul său de 60 de puncte. A fost 122 – 119 pentru 76ers în fața fostei sale echipe, Charlotte. Klay Thompson are și el tot 60 de puncte marcate, în 2016, pentru Golden State, dar este accidentat și Curry trebuie să se descurce singur pentru o perioadă.

Houston Rockets – Los Angeles Lakers este meciul dintre James Harden și Lebron James! Cine marchează mai mult în acest duel?

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

Marin Popa din Balș ne spune cum a câștigat 50.000 de euro la X Jackpot: “Am jucat la același aparat câteva zile, iar Shining King a fost cu noroc”

Granzii Spaniei nu mai sunt siguri de coroană! Atletico și Sociedad au pus gând rău Barcelonei și Realului. Care provincie câștigă lupta?

SuperSpin, SuperHit! Jucătorii online Superbet învârt gratuit zilnic Roata SuperNorocului!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
tipsy
tipsy  •  13 Ianuarie 2021, 20:16
Postat de Mihai Daniel pe 12 Ianuarie 2021, 22:31

Ștergeti articolul, devin booker-70 pct intr.un meci!

E a doua oara (cred ca din doua articole) in care dau rateuri grave legat de NBA, data trecuta a fost si mai rau. Iti dai seama ce stiu astia de la gsp si superbet despre altceva decat fotbal. Curry si Carmelo sunt jucatorii in activitate cu cele mai multe puncte intr-o victorie, dar au tradus gresit saracii.

morzadobflicster
morzadobflicster  •  13 Ianuarie 2021, 19:41

Cred ca pariorii pot lua linistiti o pauza de la increderea si sperantele in barbosul James Harden. Plinge din vara sa fie lasat sa plece, insa Rockets vor luna de pe cer si stelele in schimbul lui, respectiv o supervedeta, 2-3 jucatori de perspectiva plus 2-3 picks din drafturile viitoare, conditii pe care nici o echipa din NBA nu le poate indeplini. Drept urmare, barbosul isi baga picioarele, cum spunem noi pe romaneste. Daca in anii trecuti 40 de puncte pe meci era o obisnuinta, acum Harden se plafoneaza sub 25 de puncte. Nici macar colaborarea cu John Wall, starul venit de la Washington Wizzards , "Boogie" Cousins, campion cu Warriros sau starul in devenire Chris Wood nu il motiveaza, astfel incat randamentul sau e in continuu declin. La ultima conferinta de presa, dupa cea de-a doua infringere cu Lakers a declarat tifnos ca nu mai poate fi candidat la titlu cu Houston Rockets, dupa care s-a ridicat si a parasit conferinta. Asadar, parerea mea de fan intristat a rachetelor este ca steaua lui Harden a apus, si orice pariuri sau predictii care il viseaza au sanse infime sa fie castigatoare.

216740209894045
Mihai Daniel  •  12 Ianuarie 2021, 22:31

Ștergeti articolul, devin booker-70 pct intr.un meci!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close