GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperBătăliile finale pentru Europa în Premier League, Serie A și La Liga! Vezi situația și pariază informat!

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 16:54 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 16:59

Anglia, Spania și Italia au intrat în linie dreaptă, iar pentru calificarea în cupele europene încă mai sunt de dat câteva bătălii grele. În Anglia, principalul punct de atracție este lupta pentru calificarea în Liga Campionilor, în Italia mai sunt „disponibile” două locuri de Europa League, în timp ce în Spania nu este rezolvată nici problema titlului. Fă-ți cont la Superbet.ro și începe să pariezi pe campionatele tale preferate!

Toate aceste trei competiții ocupă și primele trei locuri în Ranking-ul UEFA pentru sezonul 2020-2021, astfel că vor avea patru echipe calificare direct în grupele Ligii Campionilor și două în grupele Europa League. Anglia, Italia și Spania vor avea câte o echipă și în tururile preliminare ale Europa League.

ANGLIA – 88,7% din sezon parcurs

În Premier League s-au disputat deja 33 de etape plus șapte jocuri din runda următoare, iar lucrurile sunt într-o dinamică permanentă în ceea ce privește zona cupelor europene. În Anglia se joacă în general meciuri în șase zile din șapte pe săptămână, iar în runda actuală am asistat, spre exemplu, la o rocadă pe podium, Chelsea reușind să treacă peste Leicester.

Liverpool și-a asigurat deja titlul după o pauză de 30 de ani, dar situația pentru calificarea în Liga Campionilor este departe de a fi tranșată. Iar la această stare de fapt contribuie și cazul „Manchester City”. UEFA a suspendat echipa lui Pep Guardiola din competițiile europene în următorii 2 ani, din cauza încălcărilor grave ale reglementărilor financiare, dar „cetățenii” au făcut apel la TAS, iar verdictul final va fi anunțat în 13 iulie. Așadar, în acest moment este deschisă ușa și pentru echipa clasată pe locul 5 să se califice în viitorul sezon al Ligii Campionilor. Manchester City va termina foarte probabil pe locul 2 la finalul acestui sezon.

Lupta pentru Liga Campionilor în Anglia: 3. Chelsea – 60p (34 jocuri), 4. Leicester – 59p (34j), 5. Manchester United – 55p (33j), 6. Wolverhampton – 52p (34j).

Două sau trei locuri vor fi disputate de cele patru echipe, dar „lupii” și-au redus mult șansele de a prinde în premieră această competiție, după ce au cedat în ultimele două etape cu Arsenal (scor 0-2) și Sheffield United (0-1). Dar Wolverhampton nu se predă și speră să facă maximum de puncte până în ultima etapă, când se va înfrunta cu Chelsea. Londonezii vor evolua mai devreme și cu Liverpool, care aleargă acum după recorduri istorice.

Ultima etapă în din Anglia ar putea fi una excepțională în Premier League, având în vedere că în program va fi și întâlnirea Leicester – Manchester United. „Vulpile” au de departe cel mai dificil program în acest final de sezon, pentru că vor mai avea două partide cu Sheffield United (acasă) și cu Tottenham (deplasare). În cazul în care vor câștiga joi pe 9 iulie disputa cu Aston Villa la Birmingham, atunci „diavolii roșii” ar trebui să meargă ceas până în etapa 38, având cel mai bun program.

Lupta pentru Europa League în Anglia: 6. Wolverhampton – 52p (34j), 7. Sheffield United – 51p (34j), 8. Arsenal – 50p (34 j), 9. Burnley – 49p (34j), 10. Tottenham – 48p (33j), , 11. Everton – 44p (33j), 12. Newcastle – 43p (33j), 13. Southampton – 43p (33j)

Pentru o calificare în Europa League, speranțe își fac nu mai puțin de opt formații, lista fiind închisă de Southampton (locul 13), după ce în ultima etapă a reușit să bată pe Manchester City cu 1-0. Șanse există pentru toate aceste echipe doar în cazul în care TAS va confirma decizia UEFA în cazul formației lui Guardiola. Astfel, locul 8 poate să devină eligibil pentru calificările în Europa League.

Prima echipă aflată sub linia locurilor care duc în Liga Campionilor plus câștigătoarea FA Cup se califică direct în faza grupelor competiției a doua ca valoare din Europa. În Cupa Angliei au rămas în competiție Manchester City, Manchester United, Chelsea și Arsenal, toate aflate azi în Top 7.

Al treilea loc pentru Anglia în Europa League era rezervat formației care câștigă Cupa Ligii. Manchester City a obținut trofeul, deci, „biletul” va fi preluat de următoarea echipă clasată în Premier League – locul 6, 7 sau 8 (în funcție de cazul Manchester City și cum se termină FA Cup). 

Așadar, prin variantele multiple care sunt pentru calificarea în Europa League, în Premier League sunt alte câteva meciuri bune care vor îngloba multe pasiuni. În tot acest tablou, capul de afiș este Tottenham – Arsenal, joc programat duminică 12 iulie. Vezi toată oferta Superbet pentru fotbalul din Anglia!

ITALIA – 81,04% din sezon parcurs

În Serie A s-au desfășurat 30 de etape și opt partide din următoarea rundă. Juventus a fost învinsă marți seara de AC Milan cu 4-2, dar pare desprinsă în campioană având în vedere că Lazio, principala adversară, a pierdut trei din ultimele cinci jocuri. Cele două formații sunt despărțite de șapte puncte la vârf.

Cele patru echipe care vor reprezenta Italia în viitorul sezon al Ligii Campionilor sunt cunoscute în proporție covărșitoare. Acestea sunt Juventus, Lazio, Inter și Atalanta

Între Inter și AS Roma, locurile 4-5, este o diferență de 13 puncte, iar trupa din Milano încă nu a evoluat în etapa a 31-a. În fotbal s-au mai văzut minuni, dar aici lupta pare închisă. Rămâne totuși interesant de urmărit modul cum va fi configurat podiumul, având în vedere că Atalanta s-a apropiat la două puncte de Lazio. Formația lui Gasperini are un program mai greu, cu Juventus, AC Milan și Internazionale, în timp ce Lazio are în față partide cu Juventus și Napoli. Pe lângă partida cu Atalanta, Inter – aflată la 4 puncte de Lazio și un meci mai puțin - mai are jocuri cu AS Roma și Napoli, dintre cele mai dificile. 

Dacă la Liga Campionilor lucrurile sunt destul de clare, pentru Europa League sunt alte calcule. Napoli a câștigat Cupa Italiei, astfel că și-a rezervat deja un loc. Mai rămân de ocupat două locuri, pentru care AC Milan și AS Roma au luat deja o opțiune importantă. Rossoneri au câștigat șase puncte de aur în ultimele două runde, când au reușit să facă golaveraj 7-2 cu Lazio și Juventus!

Două meciuri fără victorie în perioada imediat următoare pentru Roma sau Milan coroborate cu două victorii consecutive ale echipelor Verona sau Sassuolo aprind finalul de sezon. În acest moment, între Roma (locul 5) și Verona (locul 19) este o diferență de 9 puncte, ultima având un joc în minus. Gruparea din capitala Italiei va înfrunta chiar Verona în curând, apoi și Inter. AC Milan va juca în ordine cu Napoli, Parma, Bologna, Sassuolo și Atalanta, toate adversarele fiind în zona locurilor 4-12. Vezi oferta Superbet pentru fobalul din Italia aici!

SPANIA – 90,9% din sezon parcurs

În La Liga s-au desfășurat 34 de etape plus cinci meciuri din runda următoare. Aici, adrenalina începe cu lupta la vârf dintre Real Madrid și FC Barcelona, despărțite de un punct, dar catalanii au o partidă în plus. Los Blancos au făcut un pas mare spre titlu în ultima rundă, după succesul cu Athletic Bilbao (1-0). Unde mai speră catalanii să se împierdice rivalii? Echipa lui Zidane mai are nevoie de opt puncte în partidele cu Alaves (acasă), Granada (deplasare), Villarreal (acasă) și Leganes (deplasare).

Lucrurile par mai clare în privința primelor trei echipe care vor reprezenta Spania în Liga Campionilor: Real Madrid, FC Barcelona, Atletico. FC Sevilla – 60p (34j) și Villarreal – 57p (35j) luptă pentru ultima poziție  

O discuție pentru Liga Campionilor mai poate avea loc în privința locului 4, numai dacă Sevilla pierde două din ultimele patru jocuri, iar Villarreal câștigă tot până la capăt, asta însemnând și o victorie cu Real Madrid în etapa a 37-a. Andaluzii nu au un program deloc accesibil până la final, având în vedere că vor evolua cu Bilbao, Real Sociedad și Valencia, toate implicate în calificările pentru Europa League. Între acestea există și o confruntare mai accesibilă cu Mallorca. Villarreal are un meci în plus și trei puncte de recuperat, dar deține avantajul meciurilor directe cu Sevilla. 

Lupta pentru Europa League în Spania: 5. Villarreal – 57p (35j), 6. Getafe – 53p (35j), 7. Real Sociedad – 51p (34j), 8. Valencia – 50p (35j), 9. Athletic Bilbao – 48p (34j)

Un loc va fi obținut de câștigătoarea Cupei Spaniei, în ultimul act fiind calificate cele două echipe din Țara Bascilor, Real Sociedad și Athletic Bilbao. Cine se impune va juca direct în faza grupelor, acolo unde se va califica și locul 5 din La Liga, în timp ce poziția a șasea va intra din tururile preliminare.

Înainte de a rămâne în cursa pentru un loc în Liga Campionilor, „Submarinul Galben” trebuie să-și asigure locul pentru Europa League. Cu trei puncte în următorul meci cu Real Sociedad, Villarreal ar lua o opțiune decisivă pentru locul 5. În caz contrar, lucrurile devin mult mai palpitante în ultimele secvențe ale sezonului. 

Getafe mai are un joc cu Atletico Madrid în etapa a 37-a, Real Sociedad înfruntă Sevilla și Atletico Madrid, iar Valencia (cu un meci în plus) o va mai avea în față pe Sevilla. Poate doar Bilbao să aibă un program mai accesibil după partida cu Sevilla din această rundă, dar bascii au deja un handicap de cinci puncte față de Getafe și au nevoie în primul rând de un parcurs fără cusur până la final.

În concluzie, Premier League, Seria A și La Liga oferă în continuare emoții, din moment ce în fiecare etapă sunt programate cel puțin una-două jocuri de tip FINALĂ! Vezi toată oferta Superbet pentru fotbalul din Spania!

Cele mai tari campionate și cele mai mari Bonusuri sunt la Superbet!

Da. La Superbet.ro plecarea în aventura transformării informației, experienței, inspirației și pasiunii tale pentru sport și jocurile de cazinou în câștig presupune și un bonus substanțial. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde a revenit Pariul Șansă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Marius Huțu

Restart și în MLS, liga care a suferit pierderi de un miliard de dolari din cauza pandemiei

E joia românilor în Turcia! Se joacă meciuri tari dincolo de Bosfor! Etapă decisivă pentru Lung și Săpunaru

Continuă lupta pentru titlul din Portugalia! Vezi ce Pariuri Speciale ți-am pregătit pentru etapa de azi!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează