GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Superbet îți oferă cele mai bune pariuri pentru supermeciurile din PES!

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 16:13

Singur sau cu prietenii, un meci de PES pe PC sau pe Consola pare întodeauna o variantă excelentă de a te distra în timpul liber. La Superbet ai acum oportunitatea sa pariezi pe jocul tău preferat. Cele mai populare meciuri de PES sunt prezente în oferta Superbet. Ai parte de cea mai variată listă de pariuri pentru cele mai spectaculoase meciuri de fotbal digitale.  Intră acum pe site sau în aplicație și aruncă o privire peste meciurile tale favorite. Deschide cont și pariază acum la Superbet!

PARIAZĂ PE CELE MAI TARI SUPERDERBY-URI DIGITALE!

Urmărește-ți echipa favorită și plasează cel mai bun pariu pentru tine. Spectacolul făcut de Messi, Cristiano Ronaldo, Hazard sau Firminho e prezent atunci când cei mai buni jucători de PES pun mâna pe consolă sau tastatură și încep să-și pună talentul în practică. Poate ești tentat să spui că nu trăiești la fel meciurile, însă nu e asa. Emoția unui El Clasico sau a unui derby Premier League se trăiește până-n ultimul minut indiferent de platformă. Mai mult de atât, aș spune ca lupta e și mai aprigă în acest sport fiindcă la mijloc se află premii de zeci sau sute de mii de euro. Cu siguranța orice jucător și-ar pune la bătaie și ultima fărâmă de talent pentru o astfel de sumă.  Vezi aici oferta de pariuri pe care ți-am pregătit-o!

FOLOSEȘTE-TE DE EXPERIENȚA TA ȘI PLASEAZĂ UN SUPERPARIU!

În jocuri iei în calcul toate variantele, de aceea orice meci aparent sigur, poate lua o întorsătură neașteptată. Superbet ia în calcul orice posibilitate și îți oferă cote excelente pentru toate rezultatele. Poate îți pare greu să plasezi un pariu la prima vedere însă dacă știi exact stilul de joc al echipelor și primul 11 al acestora, plasarea pariului e floare la ureche pentru tine. Experiența ta de jucător de PES îți poate aduce SuperCâștiguri la fiecare meci pariat pe platforma noastră online sau în aplicație. Descarcă aici cea mai tare aplicație de pariuri din țară!

POȚI PARIA PE EURO ȘI ANUL ACESTA! 

Deși anul acesta s-a anunțat amânarea meciurilor pentru Euro 2020, eEuro 2020 se ține în continuare și promite SuperSpectacol. Echipele naționale vor juca săptămâna viitoare etapa calificărilor în grupe pentru a trece mai departe în cea mai mare competiție internațională de PES. Cele mai bune naționale vor da tot ce au mai bun fiindcă la mijloc se află titlul onorific de campioană, dar și un premiu în valoare de $100.000. Verifică cele mai tari meciuri și pariază pe echipele tale favorite!  

Superbet trăiește alături de tine fiecare meci și te încurajează să pariezi responsabil pe echipele tale favorite. Plasează cel mai bun pariu și fii un campion!

Autor Silviu Elisei, Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează