GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperDerby pe Arena Națională: FCSB - Rapid, meciul care trebuie câștigat. Prinde Cotele Superbet!

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 11:49 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 11:49

FCSB - Rapid, unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului în SuperLigă, se joacă duminică, de la ora 21:00, live pe Superbet cu Streaming Exclusiv, SuperCote, SuperLive, opțiunea SuperAvantaj și Pariuri Speciale. Derby-ul va umple Arena Națională, va aduce în față aceleași orgolii nemărginite și dorința de a câștiga meciul care poate salva stagiunea în ochii suporterilor. Rapid are avantajul în clasament și al unui entuziasm incredibil, FCSB are jucători de calitate, în frunte cu Andrei Cordea și Andrea Compagno. Să fie derby, să fie spectacol!

FCSB – Rapid, derby-ul orgoliilor. Vezi Oferta Superbet și pariază inspirat!

Cordea și Ioniță, oamenii de urmărit

Turul sezonului regular din SuperLigă și parcursul din Europa Conference League au confirmat că Andrei Cordea este cel mai în formă și cel mai inspirat fotbalist ofensiv al celor de la FCSB. În timp ce Florinel Coman și Octavian Popescu nu au ajuns la nivelul așteptărilor create în jurul lor, iar Andrea Compagno a avut un impact major în ultimele meciuri, Cordea a rămas constanta din linia ofensivă, a marcat de patru ori și a oferit două pase decisive, dând tot timpul impresia că este omul de la care se așteaptă acea sclipire care poate decide un meci.

De cealaltă parte, dirijorul Giuleștiului e Alexandru Ioniță II, playmaker-ul care și-a regăsit apetitul sub comanda lui Adrian Mutu și care începe să facă pași mari pe drumul călăuzit la startul carierei. Marcator a două goluri decisive, cu Sepsi și Univ. Craiova, Ioniță a mai oferit cinci pase decisive și, în general, a găsit soluțiile creative prin care să-și pună în valoare colegii din linia ofensivă.

O nouă etapă în SuperLigă. Consultă Cotele Superbet și alege-le pe cele mai bune!

La +17, Rapid caută "lovitura de grație"

Victoria senzațională din tur, 2-0 pe Giulești, a fost primul semnal că Rapid se pregătește pentru un sezon admirabil în anul centenarului, iar "trupa de comando" a lui Mutu și Săpunaru a făcut pașii corecți spre securizarea unui loc de play-off, ajungând la 37 de puncte, pe locul al doilea, la cinci lungimi în spatele Farului. Prin comparație, ping-pong-ul jucat de FCSB între SuperLigă și meciurile europene a făcut ca vicecampioana să rămână la doar 20 de puncte, fără antrenorul Nicolae Dică și în plină cursă de urmărire a echipelor fruntașe. Rapid are, în acest moment, un avans de 17 puncte (și trei meciuri mai mult jucate), iar un succes pe Arena Națională ar duce formația din Giulești la un avans de 20 de puncte față de marea rivală, situație în care fanii vișiniilor s-au aflat foarte rar în istoria rivalității.

Deschizi cont la superbet, depui 50 lei și primești cadou tricoul original FC Argeș!

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

eAD și LPF fac echipă cu Superbet la Liga 1

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează