GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperEuro ne întâmpină cu un duel de lux al rezervelor!

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 12:14 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 12:14

Sezonul acesta al Campionatului European ne-a lăsat, până în prezent, cu gura căscată, însă aventura calificărilor nu s-a terminat, iar meciurile tari continuă pentru fanii însetați de adrenalină, pariuri și spectacol. Din fericire pentru noi, încheiem săptămâna cu cel mai bun duel din această rundă a calificărilor, Portugalia vs Germania, un duel al veteranilor, dar și al unor echipe cu o bancă de rezerve de sute de milioane. Din punct de vedere financiar, avem parte de două dintre cele mai valoroase echipe naționale, iar jucătorii de pe banca de rezerve pot schimba în orice moment balanța unui meci. Vezi cine sunt jucătorii pe care Joachim Low și Fernando Santos îi țin pentru momentele cheie și ce SuperPerformanțe au reușit aceștia la echipa naționalăÎnregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Veteranii au primul loc!

De departe, Andre Silva și Kevin Volland sunt cei mai apreciați jucători de pe băncile de rezerve ale selecționatelor. În meciul cu Ungaria, Fernando Santos l-a ales pe Silva pentru primul 11, alături de Diogo Jota și CR7 în atacul campioanei. A fost un trio de succes, însă duelul cu Germania va fi la alt nivel, iar selecționerul Portugaliei trebuie să-și calculeze cu atenție fiecare pas. Sunt șanse mari ca în meciul de azi să le vedem pe cele două staruri jucând unul împotriva celuilalt, iar intrarea acestora pe teren în repriza secundă ar putea schimba radical situația meciului. În meciul cu Franța, Volland n-a reușit să-și conducă echipa către un egal, însă are ocazia acum să-și spele păcatele, marcând împotriva celebrei campioane. Va fi un duel pe cinste și o ocazie perfectă pentru un SuperPariu. Aruncă o privire peste oferta Superbet și pariază pe favorita ta din acest meci!

Rezerve de lux venite din Serie A! 

Jucători tineri și foarte inspirați în fazele importante, Diogo Dalot și Robin Gosens își așteaptă pe băncile celor două selecționate debutul grandios. Diogo Dalot n-a avut până acum ocazia să evolueze pentru formația campioanei, iar Robin Gosens are nevoie de o oportunitate pentru a prinde câteva minute în SuperMeciurile de la Campionatul European. O victorie în acest meci le-ar putea permite selecționerilor să le creeze șansa de debut în următoarele meciuri, însă aceștia trebuie să profite de fiecare ocazie de joc. Robin Gosens a avut un SuperSezon la Atalanta, iar Joachim Low se simte motivat să-l testeze la acest Campionat European. Cu un total de 8 meciuri și un gol marcat, fundașul german are toate șansele să fie prima opțiune a selecționerului în locul lui Rudiger, Hummels sau Schule. 

Au parte de toată susținerea publicului!

Venit de la campioana La Liga, Joao Felix își așteaptă debutul în primul 11 al EuroCampioanei. Pe bună dreptate, la doar 21 de ani, tânărul atacant a impresionat prin prestațiile sale, iar câștigarea trofeului în La Liga i-a oferit și mai mult avânt într-o carieră de succes. Nivelul de joc diferă față de cel de la echipa de club, însă talentul portughezului se ridică la nivelul așteptărilor. De partea cealaltă a baricadei îl avem pe Timo Werner. Deși a câștigat Liga Campionilor în primul sezon în care a venit la The Blues, jocul lui Timo Werner a lăsat de dorit anul acesta. Recunoscut pentru ratările sale incredibile, dar și pentru lipsa de sincronizare în fazele importante, acest Campionat European i-ar putea readuce lui Timo Werner gloria pe care o obținuse în primul 11 de la RB Leipzig. SuperEuro deschide uși pentru toată lumea, trebuie doar să vezi oportunitatea în fiecare ocazie de joc. Valabil și pentru tine! Profită acum de fiecare meci și descarcă aici aplicația Superbet pe smartphone-ul tău. Vrem să vedem ce SuperPariuri ai de plasat pe Super Social! Ce mai aștepți?

Autor: Silviu Elisei

Superbet a dat și al patrulea BMW în SuperClubul European. Încă 18 te așteaptă!

Turneul final a început, iar SuperSocial te așteaptă cu grup dedicat pentru pariuri și socializare! Vino pe chaturile meciurilor din aplicația Superbet!

SuperNaționalele au cucerit Europeanul și Mondialul la scurtă distanță!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close