GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperFotbal pe final de an. Granzii din Premier League, favoriți pe linie în ultima etapă din 2022

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2022 15:48 / Actualizat vineri, 30 decembrie 2022 15:48

SuperFotbalul din Premier League nu se oprește nici pe final de an, iar etapa a 16-a a celui mai puternic campionat de fotbal din lume aduce un regal pe Superbet: zece meciuri în trei zile, o luptă fascinantă pentru primele locuri, staruri gata să facă pasul în față și mulți granzi care se bucură de statutul de favoriți. Iar noi te așteptăm cu SuperCote, SuperLive, sute de opțiuni, Cote Speciale și Pariuri Antepost!

SuperEtapă în Premier League: vezi Oferta Superbet și pariază inspirat!

Trioul din frunte e pus la încercare

Puțini își imaginau că finalul primelor 15 etape va găsi un Big Three format din Arsenal (40 de puncte), Man. City (35 de puncte) și Newcastle (33 de puncte), dar realitatea de pe dreptunghiul verde ne spune că cele trei echipe s-au detașat de restul plutonului, au jucat cel mai bun fotbal și merită să se afle pe pozițiile de cinste. Newcastle (11 goluri primite), Arsenal (12) și City (15) au cele mai bune apărări din campionat, iar liniile defensive vor fi puse din nou la încercare în etapa care trage cortina peste anul 2022 în fotbalul din Albion. În ultima zi a anului, City (versus Everton, pe teren propriu) și Newcastle (contra lui Leeds, tot în fața propriilor fani) intră în scenă de la aceeași oră, 17:00, când toți ochii vor sta pe SuperStarul Erling Haaland și pe surprinzătorul paraguayan Miguel Almiron. De la ora 19:30, Arsenal merge pe terenul lui Brighton cu certitudinea că nu va pierde fotoliul de lider la final de 2022, cu Odegaard, Saka și Martineli în formă bună și cu entuziasm la cote ridicate după victoria cu West Ham, 3-1, de Boxing Day.

Hai pe canalul de Youtube Superbet România pentru Legendele Premier League, serialul în care Ilie Dumitrescu și Florin Gardoș discută despre fotbaliștii care au marcat istoria campionatului englez!

Toate echipele din top 6 sunt favoritele Cotelor Superbet!

În afara antrenantei lupte de la vârful clasamentului, ultima rundă a acestui an va avea repercusiuni importante și în lupta pentru obținerea locurilor care duc în sezonul european 2023/2024. Aflată într-o formă foarte bună, cu trei victorii consecutive în Premier League, Liverpool deschide balul vineri, de la ora 22:00, cu meciul contra lui Leicester, într-un duel al fostelor campioane în care trupa lui Klopp are prima șansă a Cotelor Superbet. A doua zi, de la 14:30, rivala United, aflată pe locul cinci, cu patru puncte avans (29 față de 25) are o deplasare dificilă la Wolves, formație care speră să-și revină sub bagheta lui Julen Lopetegui și să scape din zona retrogradării. Luni, e rândul lui Antonio Conte și al lui Tottenham să plece din blockstart-uri contra lui Aston Villa, londonezii dorind atât să-și securizeze locul al patrulea (30 de puncte), cât și să încerce să se implice cu șanse reale în lupta pentru pozițiile fruntașe.

Harta SuperJackpoturilor de Inimă Neagră din România! Superbet le-a dat pe toate în 2022

Supercâștig pentru un parior extrem de inspirat: cu doar 93.92 de lei, a pus mâna pe un milion!

Jackpotul istoric EGT s-a dat la Superbet! Cum e să câștigi 10.379.603,35 lei

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează