GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperMeciuri pentru SuperBonus: Cum arată weekend-ul de pariuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 11:41 / Actualizat vineri, 26 august 2022 11:42

Ultimul weekend din luna august vine cu SuperMeciuri în campionatele care contează pentru SuperPariori. Iar cu SuperBonus ai un motiv în plus să pleci în cursa spre bilete „verzi”. De la al șaselea meci adăugat pe bilet începe adevărata distracție, iar de la 25 de evenimente prinse ai un SuperBonus de 150%.

Sâmbătă şi duminică ai cel puţin 25 de meciuri din Premier League, Bundesliga, Serie A, SuperLiga, LaLiga şi Ligue 1 din care să alegi pronosticurile „verzi”.

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

De la Londra la Sfântu Gheorghe

Ziua de sâmbătă ne poartă de la Londra până la Sfântu Gheorghe. Unul dintre meciurile zilei este Chelsea – Leicester, o ocazie perfectă pentru ca trupa lui Tuchel să arate că înfrângerea, 0-3, cu Leeds a fost doar o întâmplare. 

În acelaşi timp, Bayern va oferi o nouă lecţie de fotbal ofensiv în duelul cu Borussia Monchengladbach, o partidă în care selecţia „peste 2.5 goluri” are doar cota 1.22. De la un meci care promite multe goluri ne ducem într-un campionat care a fost celebru mult timp pentru jocul defensiv prestat. Juventus – AS Roma este derby-ul etapei din Serie A, o adevărată confruntare între doi maeştri tacticieni – Allegri şi Mourinho. 

Ziua se încheie cu meciul Rapidului din SuperLiga. Elevii lui Adrian Mutu au pus bazele unei noi serii de rezultate pozitive şi vor să continue forma bună arătată în partida cu UTA în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi. 

Descoperă oferta Superbet pentru ziua de sâmbătă şi alege inspirat!

SuperCampionatele din Europa beneficiază şi de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Real şi PSG domină întrecerea internă 

Duminică va fi ziua granzilor, pentru că vor juca echipele care sunt campioane en-titre în Spania, Franţa şi România. O zi în care Real Madrid joacă pe terenul lui Espanyol şi maşinăria de goluri a lui Galtier, condusă de Messi, Mbappe şi Neymar, va face din nou spectacol în meciul cu AS Monaco. 

În Serie A, Fiorentina, o echipă cu aspiraţii europene şi în acest sezon, are un test important împotriva celor de la Napoli, care are două victorii în două etape şi nouă goluri marcate în aceste partide, cu Verona şi Monza. 

Va fi o după-amiază fierbinte şi în România şi nu doar datorită temperaturii din termometre. Campioana din ultimele cinci sezoane, CFR Cluj, joacă împotriva liderului Farul Constanţa, iar ceva mai târziu, FCSB întâlneşte o altă echipă în formă, FC Hermannstadt. 

Descoperă oferta Superbet pentru ziua de duminică şi alege-ţi favoritele!

Te aşteaptă un SuperWeekend cu meciuri de cinci stele şi beneficii multiple la Superbet. Intră în SuperSocial, inspiră-te de la cei mai buni pariori și de la Ambasadorii Superbet, fă-ţi biletele pentru weekend şi câştigă suplimentar cu SuperBonus.

eAD și LPF fac echipă cu Superbet la Liga 1

Eriksen a revenit din iad ca să devină ”diavol”! Sterling e pe fărașul lui Pep, dar în drum spre Chelsea

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează