GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Takeaway.com și Gianluigi Buffon fac echipă pentru UEFA EURO 2020

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 16:01 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 16:01

Legendarul jucător de fotbal internațional de origine italiană, Gianluigi Buffon, va fi imaginea campaniei Takeaway UEFA EURO 2020™. În plus, Takeaway.com va face echipă și cu alte legende ale fotbalului din toată Europa, inclusiv Fernando Torres, Virgil van Dijk și Lukas Podolski.

Gianluigi Buffon despre colaborarea cu Takeaway.com: „Oamenii așteptau cu nerăbdare să înceapă în cele din urmă EURO 2020. Sunt sigur că fiecare va face din asta o ocazie specială și sunt foarte mândru că sunt partener cu Takeaway.com, care se asigură că toți fanii fotbalului pot urmări meciurile în timp ce se bucură de mâncarea lor preferată, făcând această experiența una de neuitat”.

Daniela Budurea, Takeaway.com Country Director Romania, spune: „A avea în campania de sponsorizare Takeaway.com o uriașă vedetă din fotbal precum Gigi Buffon este incredibil - știm că toți clienții noștri sunt gata să urmărească întregul turneu, iar oferindu-le mâncarea pe care o doresc, atunci când o doresc, face parte din experiență”.

Campania include legende ale fotbalului internațional și are și o componentă cu premii pentru consumatori. Aceștia pot câștiga bilete duble la meciurile UEFA EURO 2020 sau vouchere pentru următoarea comandă. 

Takeaway.com nu este doar sponsor al EURO 2020, ci va colabora și cu alte 11 competiții UEFA, inclusiv Liga Campionilor, Europa League, precum și toate competițiile feminine. Serviciul este soluția perfectă pentru fani de a comanda mâncare în timp ce se bucură să-și urmărească jucătorii preferați în cele mai mari competiții de cluburi și echipe naționale din lume.

Despre Gianluigi Buffon

Takeaway.com a ales legenda fotbalului Gianluigi Buffon ca imagine a sponsorizării EURO 2020 pe care grupul o susține la nivel global. Acesta va apărea în reclama televizată, pe platformele Social Media și în reclamele de tip OOH, ca parte a startului oficial al sponsorizării UEFA EURO 2020 ™.

Gianluigi Buffon, cunoscut sub numele de Gigi, este considerat unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului. Portar al Juventus, campion mondial în 2006 și runner-up european în 2012 cu echipa națională a Italiei, Buffon a fost premiat de FIFA ca cel mai bun portar al Cupei Mondiale și deține recordul neînvins în Serie A pentru că și-a păstrat seria de invincibilitate curată: 974 de minute fără gol primit. Buffon a câștigat 10 campionate de Serie A, 7 Supercupe italiene, 5 Cupa Italia, o Cupă UEFA, un Trophée des Champions și o Ligue 1. El este singurul portar care a câștigat Premiul UEFA Club Footballer of the Year și a fost votat în echipa UEFA a anului în cinci ocazii separate.

Despre campanie

Într-o sărbătoare a sponsorizării EURO 2020, Buffon apare în campania Takeaway.com, care ilustrează paralela perfectă între fotbal și mâncare. Campania arată cum anticiparea vizionării meciurilor EURO 2020 se asociază cu comanda și livrarea mâncării preferate de Gianluigi Buffon și curierul fiind uimit când în pragul ușii îl „descoperă” pe portarului italian. Și alte staruri din fotbal vor apărea în campania pentru Takeway.com din toată Europa. Așteptați-vă să îi vedeți pe Fernando Torres, Virgil van Dijk și Lukas Podolski în acțiune pentru platforma online de livrat mâncare. 

Câștigă 2 bilete pentru UEFA EURO 2020 ™ și bucură-te de joc în direct!

Este atât de simplu - comandă mâncarea preferată pe Takeway.com până pe 20 iunie și înscrie-te pentru știri și actualizări la checkout. Vei primi un e-mail cu jocul Spin to Win și o oportunitate de câștig instantaneu! Termenii și condițiile promoției > AICI.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează