GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Timișoreana dă startul ințiativei naționale de strângere de fonduri #separațidarîmpreună, alături de Crucea Roșie Română

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 18:54

Ca parte a inițiativei naționale de strângere de fonduri #separațidarîmpreună, menită să sprijine necesitățile urgente ale sistemului medical din România în lupta împotriva Coronavirus, Timișoreana face primul pas și donează 1.000.000 de lei către Crucea Roșie Română pentru achiziționarea de echipamente urgente și necesare pentru spitalele din Romania. 

Trăim cu toții vremuri cu adevărat unice, cu multe necunoscute și multe temeri, însă acum este nevoie să fim alături unii de ceilalți, chiar dacă trebuie să păstrăm distanța socială. Este nevoie de multă empatie, de umanitate, de solidaritate și tocmai de aceea, Timișoreana a lansat aceasta inițiativa de strângere de fonduri #separațidarîmpreună, alături de Crucea Roșie Română. 

Toţi românii care doresc să îi ajute pe semenii care au nevoie, se pot alătura inițiativei donând echivalentul a 2 euro prin SMS la numărul 8827, cu textul: DONEZ.

Crucea Roșie va folosi aceste donații pentru achiziționarea de echipamente urgente și extrem de necesare spitalelor din România, acolo unde sunt tratați românii afectați de noul tip de Coronavirus. 

„România și românii au nevoie unii de alții acum, mai mult ca oricând. Suntem cu toții parte din aceeași umanitate și este datoria noastră, a tuturor, să ne implicăm activ. De 300 de ani, Timișoreana face parte din viața românilor, și ne dorim să le fim alături și în aceste momente. Chiar dacă în această perioadă suntem separați, putem fi împreună. Este nevoie de sprijinul, mai mic sau mai mare, al cât mai multora dintre noi, deoarece oricine poate ajuta în demersul #separațidarîmpreună. Este o bucurie pentru noi să vedem că inițiativa a fost susținută imediat de partenerii noștri de la Crucea Roșie Română și le mulțumim tuturor partenerilor care se vor alătura în continuare”, a declarat . 

Dragoș Constantinescu – Președinte Ursus Breweries, deținătoarea mărcii Timișoreana

„Ne bucurăm că împreună cu Timișoreana am demarat această inițiativă comună de a oferi încă un sprijin tuturor românilor afectați și adevăraților eroi din sistemul medical care luptă în fiecare moment pentru salvarea de vieți omenești. Eforturile personalului medical român sunt uriașe, așa că este esențial ca în această perioadă să fim cât mai mulți, uniți și alături de ei, pentru că doar împreună putem să depășim aceste momente dificile” 

a completat Ioan Silviu Lefter, Director General, Crucea Roșie Română.

Orchestra Română de Tineret, Casa de producţie muzicală HaHaHa Production sunt primii care se alătură inițiativei  #separațidarîmpreună și Antena 1, Digi 24, Kanal D si Pro TV sunt partenerii media.

Toti cei care vor să fie împreună cu noi și să se alăture inițiativei, găsesc informațiile despre strângerea de fonduri pe platforma dedicată acesteia – www.separatidarimpreuna.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BereTimisoreana, care vor fi actualizate constant cu informații despre evoluția donațiilor și a inițiativei.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează