GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 5 meciuri de fotbal 8-9 mai plus ponturi pariuri

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 14:29 / Actualizat joi, 06 mai 2021 14:29

La doar 3 zile după ce am aflat finalistele Champions League 2021, fotbalul european continuă în acest weekend cu o serie de înfruntări pe care nu trebuie să le ratezi. Se joacă pentru titlu în La Liga, Juventus și AC Milan se luptă pentru locurile din Serie A ce duc în UCL (după ce Inter a devenit prima campioană din top 5 competiții europene), Manchester City și Chelsea fac repetiție pentru finala de la Istanbul, iar Dortmund și Leipzig se duelează în Bundesliga, cu mai puțin de o săptămână înainte de a disputa finala Cupei Germaniei.

Avem, așadar, toate motivele să stăm cu ochii pe transmisiunile sportive, iar momentul este unul extraordinar și pentru pariori, datorită faptului că gradul de predictibilitate este mai ridicat pe finalul campionatelor, atunci când echipele dau 100% pe teren. 

Ca de obicei, agenția de pariuri online Unibet a pregătit sute de opțiuni de pariere pentru fiecare dintre cele 5 partide și le transmite în direct prin serviciul de live streaming gratuit Unibet TV, cu excepția duelului din Premier League. În plus, îți reamintim că orice pariu de minim 25 RON plasat la Unibet până duminică 30 mai 2021 înseamnă o șansă la premii extra în gadgeturi de top și multe alte surprize.

Sâmbătă, 8 mai, ora 16:30 - Borussia Dortmund vs. Leipzig - PONT: GG & peste 2.5 goluri, cota 1.80 - disponibil in secțiunea Pariuri Combo Unibet

Cu doar 5 zile înainte de a juca în ultimul act al Cupei Germaniei - DFB Pokal 2021, Dortmund și Leipzig se întâlnesc în cadrul etapei cu numărul 32 din Bundesliga. Dacă Leipzig (locul 2) păstrează șanse doar teoretice la titlu, însă are practic asigurat un loc în ediția următoare din Champions League, Dortmund este la un punct de poziția a 4-a (ultima ce duce în UCL), așa că ne așteptăm la un meci extrem de deschis, cu reușite de ambele părți, așa cum ne-au obișnuit cele două echipe germane în acest sezon.

Sâmbătă, 8 mai, ora 17:15 - Barcelona vs. Atletico - PONT: GG & peste 2.5 goluri, cota 2.10 - disponibil in secțiunea Pariuri Combo Unibet

Cu doar 4 etape înainte de căderea cortinei peste stagiunea 2020/2021, lupta pentru titlu în La Liga este extrem de încinsă, cu Atletico Madrid pe prima poziție, cu 76 de puncte și Real Madrid pe 2 cu 74 de puncte, la egalitate cu FC Barcelona - o poziție mai jos, cu un golaveraj mai slab. 

Astfel, Barcelona este condamnată să câștige sâmbătă, chiar dacă victoria o poate plasa pe locul 2 - dacă Real câștigă contra Sevillei. Ultimele două meciuri directe disputate la Barcelona s-a terminat 2-2 și 2-3, astfel că pontul pentru acest meci vine din zona golurilor.

Top 5 meciuri de fotbal 8-9 mai plus ponturi pariuri

Sâmbătă, 8 mai, ora 19:30 - Manchester City vs. Chelsea - PONT: X2, cota 1.94

Campioană în Premier League, în proporție de 99%, Manchester City este mult mai relaxată decât formația lui Tuchel, care are ca obiectiv clasarea pe unul din cele 4 locuri ce duc în grupele UCL, având un avantaj de doar 3 puncte față de West Ham, echipa de pe poziția a 5-a. 

Astfel, este de așteptat un rezultat pozitiv al oaspeților, care au câștigat 2 din ultimele 3 partide disputate în compania „cetățenilor” lui Guardiola, iar calificarea în premieră în finala Champions League le poate cumva induce o stare de relaxare gazdelor.

Meciul este cu atât mai interesant, cu cât cele două urmează să se dueleze pe 29 mai, în finala Ligii Campionilor de la Istanbul.

Top 5 meciuri de fotbal 8-9 mai plus ponturi pariuri

DE INSERAT FOTO 2

Duminică, 9 mai, ora 21:45 - Juventus vs. AC Milan - PONT: Victorie Juventus & sub 4.5 goluri, cota 2.12 - disponibil in secțiunea Pariuri Combo Unibet

Inter este deja campioană în Serie A, așa că Juventus și AC Milan au acum un singur obiectiv - păstrarea unei poziții care să ducă în grupele UCL 2021/2022. Înainte de meciul de duminică, ambele echipe au câte 69 de puncte, cu care ocupă pozițiile 3 și 4, ultimele ce duc în UCL. Napoli stă însă la pândă, la doar 2 puncte distanță (pe locul 5), așa că orice punct este crucial pe acest final de sezon. Iar o victorie a lui Juventus este cel mai probabil deznodământ, dacă ținem cont de evoluțiile recente ale celor două formații și de statistici - Juventus a câștigat 7 din ultimele 8 partide jucate acasă cu Milan (ultimul meci s-a încheiat la egalitate, în cupă).

Top 5 meciuri de fotbal 8-9 mai plus ponturi pariuri

Duminică, 9 mai, ora 22:00 - Real Madrid vs. Sevilla - PONT: Victorie Real Madrid, cota 2.08

Indiferent de rezultatul partidei dintre Barcelona și Atletico Madrid, Real Madrid trebuie să câștige în fața Sevillei, dacă vrea un nou titlu în La Liga. Iar acest lucru nici nu ar trebui să fie prea complicat, având în vedere că madrilenii au câștigat ultimele 4 meciuri cu Sevilla, iar oaspeții și-au asigurat locul de Champions League în ediția 2021/2022, deci nu mai au vreun obiectiv serios. Desigur, dacă nu luăm în calcul faptul că, matematic, mai au șanse chiar și la titlu. Extrem de mici, însă ele există.

Chiar dacă au suferit în dubla cu Chelsea, din semifinalele Champions League, madrilenii sunt echipa mai puternică în duelul de duminică și cel mai probabil vor reuși să pună mâna pe cele 3 puncte puse în joc.

Top 5 meciuri de fotbal 8-9 mai plus ponturi pariuri

*Cotele la pariuri prezentate pot suferi modificări în orice moment. Pariați responsabil!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează