GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tu ești Căpitanul! Poartă banderola și du-te pe Wembley la finala din 2020!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 15:06

Cu zecile de mii în tribune și cu milioane în fața televizoarelor, tricolorii au cel mai important atu în lupta pentru calificarea la Campionatul European de Fotbal.

Tu, suporterul care susține necondiționat echipa națională, ești cel mai important. Tu ești Căpitanul! Înscrie-te pe capitanul.efortuna.ro și ia-ți banderola!

Tu îi încarci pozitiv pe jucători, pasiunea și dăruirea ta sunt inspirație pentru antrenori. Doar alături de tine echipa națională poate obține calificarea la Euro și poate face din nou istorie.

Tu ești Căpitanul!

Meciul de fotbal e un spectacol, iar tu ești actorul principal. Pentru tine se aprind luminile, pentru tine fotbaliștii se sacrifică pe gazon. Tu ești INIMA acestui show care a cucerit întreaga planetă. 

De aceea, Fortuna îți dă banderola și te cheamă la luptă. Tu ești Căpitanul! Vino și susține echipa pe stadion, exprimă-ți dragostea pentru fotbal și pentru naționala României în fanzone sau de oriunde te-ai afla. Toți jucătorii lui Contra au votat pentru tine: tu ești Căpitanul alături de care echipa se poate califica la Euro 2020. Pregătește-ți discursul de Căpitan, iar mesajul tău va ajunge la tricolori.

Du-te la finala din 2020!

Împreună suntem echipa națională, iar tu meriți să fii deja calificat la Euro. Fortuna trimite la Euro o echipă de Căpitani. Fii alături de tricolori în bătăliile din preliminarii și trăiește momente unice la finala din 2020.

Intră cu adevărat în rolul de Căpitan și înregistrează-te cu mesajul tău adresat tricolorilor. De la stadion sau de acasă, joacă rolul de Căpitan. 

Descarcă aplicația Fortuna și înscrie-te în campanie pe capitanul.efortuna.ro. Poți câștiga una din cele 11 excursii la finala din 2020 sau posibilitatea de a călători alături de tricolori în meciurile din deplasare cu Feroe și Spania. Iar săptămânal, poți câștiga unul dintre cele 11 premii de câte 500 de lei sau unul dintre cele 11 premii de câte 200 de lei.

Tricolorii și întreg fotbalul românesc au nevoie de tine, Căpitane! Condu-ți echipa către glorie și către noi performanțe!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează