GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 14:58 / Actualizat joi, 25 martie 2021 14:58

Pariorul a prins 29 de meciuri, a investit 31 de lei și a ajuns la această sumă datorită SuperBonusului de 150%

Fotbalul creează pasiune și emoție, iar pentru cei mai inspirați, insistenți și norocoși dintre pariori aduce și profit serios! Strategia multor jucători s-a schimbat radical de când Superbet a crescut Bonusul de la 100% la 150% și l-a oferit și în online. Foarte mulți au încercat să fructifice acest uriaș beneficiu și au început să parieze bilete lungi, cu minimum 25 de evenimente cu cote de la 1,25 în sus. Câțiva au și câștigat deja sume importante, iar un bihorean a dat marea lovitură! După ce am stat de vorbă cu el, putem spune că o merita! Pariază și tu aici și încearcă să prinzi bilete similare, folosind SuperBonusul de 150% în favoarea ta!

Nu credea că-i iese cearșaful

U. C. a avut o singură strategie în alcătuirea acestui bilet. Să fie cât mai realist meci cu meci și să atingă câștigul maxim. "Am pus un bilet cu mai multe partide de fotbal din cele mai tari competiții europene, întins pe mai multe zile. Au fost cote mici, alese special să beneficiez de SuperBonusul de 150%. Când am văzut biletul printat, cât era de lung, am zis că nu iese acest cearșaf în viața lui. Dar am bifat unul câte unul, iar la final am fost șocat. Nu ajungeam la 500.000 de lei fără bonusul recent mărit", a mărturisit orădeanul fericit.

Portarul Sevillei și Ziyech au fost decisivi în prelungiri

U. C. ne-a mai spus că joacă frecvent la Superbet, atât în agenții, cât și online, că e prezent în SuperSocial și că simțea că va veni momentul acesta. "Mi s-au întors toate ghinioanele din trecut. Am pierdut bilete de sute de milioane pe PSG, Barcelona, Bayern și toți marii favoriți, la cote mici. Acum mi-a dat portarul Sevillei gol în prelungiri la Valladolid, eu având oaspeții 1-3 goluri marcate, iar Chelsea a înscris golul 2 în ultimul minut al jocului cu Sheffield, din Cupă, iar eu aveam 2-5 goluri în meci. E lecție pentru toți pariorii. Încearcă și până la urmă va ieși!", spune acesta despre reușitele senzaționale ale lui Bono și Ziyech din minutele 90+2 și 90+4.

West Ham l-a torturat o oră

Exasperantă a fost și desfășurarea partidei dintre West Ham și Arsenal, încheiată 3-3. U. C. a pariat că gazdele vor marca 1-3 goluri, iar în minutul 32 era deja 3-0 din cauza reușitelor lui Lingard, Bowen și Soucek. Un al patrulea gol al ciocănarilor, pentru care mai era la dispoziție o oră, i-ar fi distrus biletul, dar el n-a mai venit și pariorul nostru a mai scăpat de o cumpănă, la meciul al 25-lea. 

Ultimele 4 pronosticuri au mers șnur, iar orădeanul a încasat direct în contul bancar banii pe biletul cu codul 3951-E2KEHT. Asta pentru că agențiile din Oradea s-au închis între timp din cauza ratei de infectare cu Covid în creștere, dar fapt care dovedește o dată în plus că dacă ai câștigat la Superbet, ai banii într-un timp record, indiferent de context. Vezi aici toate știrile importante și pariază mereu informat!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

A lovit un Jackpot de peste 2.8 milioane de lei!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează