PUBLICITATE

Under Armour devine Sponsor Tehnic pentru Semimaratonul si Maratonul Bucuresti 2019

Luni, 29 Octombrie 2018

Bucharest RUNNING CLUB (BRC),  organizatorul celor mai importante evenimente de alergare stradală din România, anunță parteneriatul cu Kvantumsport, distribuitorul local ai mărcii Under Amour, care va deveni Partener Tehnic ai Semimaratonului București și Maratonului București 2019.

„Suntem încântați de colaborarea cu Under Armour pentru cele mai mari evenimente Bucharest RUNNING CLUB 2019. Dorim să oferim participanților noștri o experiență de alergare cât mai bună, iar tricourile performante și inovative Under Armour vor asigura confortul necesar oricărui alergator de lungă distanță”. a declarat Valeria  Răcilă van Groningen, președinte, BRC.

Angajamentul Under Armour de a oferi cele mai bune echipamente pentru atleți.

 „Semimaratonul și Maratonul București sunt cele mai emblematice evenimente de alergare stradalădin România și suntem bucuroși de aceastăasociere strategică. Împărtășim asemeni Bucharest RUNNING CLUB aceleași valori sportive, precum șipromovarea unui stil de viațăechilibrat. Under Armour are deja o tradiție în implicarea și sprijinirea competițiilor de alergare stradalăpe plan internationaliar alergătorii din toată lumea folosesc produsele noastre care înglobează cele mai noi inovații tehnologice, precum UA HOVR-noua noastră platformă de amortizare. Misiunea Under Armour este de a te face mai bun iar acest scop este motorul a tot  ceea ce facem”.a declarat Ionuț Ionescu, Marketing Manager Kvantumsport, distribuitorul Under Armour în România.

Despre Under Armour

Under Armour, cu sediul central in Baltimore Maryland, este un lider inovator, producator și distribuitor de echipamente sportive de performanță, încălțăminte și accesorii. Produsele inovatoare ale mărcii sunt concepute pentru a-I ajuta pe sportivi să devină mai buni, fiind comercializate în întreaga lume pentru consumatorii cu un stil de viață activ. Platforma Under Armour Connected Fitness ™ este cea mai mare comunitate digitală de sănătate și fitness din lume. Pentru informații suplimentare, vizitați www.uabiz.com.

Despre Bucharest RUNNING CLUB

Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradalădin România – „ Bucharest Running Club premier events”. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. Calendarul de evenimente din acest an cuprinde cea de-a 3-a ediție a UNIQA Asigurări 10K& Family Run din data de 1 aprilie, ediția a 7-a a Volkswagen Bucharest HALF MARATHON din 12-13 mai, precum și cea de-a 11-a ediție a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON din 13-14 octombrie. Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internaționalăa Maratoanelor și Semimaratoanelor) și IAAF.Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON deține  din acest an certificarea Bronze Label acordatăde IAAF (Asociația Internaționalăa Federațiilor de Atletism).  BRC a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare cu o cauzăsocială, umanitarăsau ecologicăiar în prezent sunt peste 30 cauze partenere ale evenimentelor. BRC a fost primul ONG care a demarat o platformăde voluntariat sportiv în Romania  - www.voluntarinsport.ro iar în prezent colaboreazăcu peste 1.000 voluntari activi care se implicăîn proiecte și evenimente sportive. BRC organizeazăcompetiții proprii dar și evenimente de sport de masăpentru companii și ONG-uri. De la înființare, BRC a organizat peste 100 de evenimente de alergare, mișcare în aer liber, sport de masă, voluntariat, educație, comunicare, dezvoltare comunitară.Site-urile oficiale ale Bucharest RUNNING CLUB sunt: www.bucuresti10km.rowww.bucuresti21km.ro, www.bucuresti-maraton.rowww.voluntarinsport.ro, www.abrc.ro. FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon; BucharestRuningClub; VoluntarInSport; #RunInBucharest Fiica lui Dincă l-a părăsit pentru un afacerist italian. Acum fostul ginere rupe tăcerea despre criminalul din Caracal

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:30 Fotbal, Liga 2

U Cluj - SCM Buzău

Digi 1, Telekom 1, Look
18:00 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Gaz Metan - FCSB

Digi 1, Telekom 1, Look
22:00 Fotbal, La Liga

Barcelona - Betis

Digi 2, Telekom 2, Look
22:00 Fotbal, Ligue 1

PSG - Toulouse

Digi 3
Program TV complet

Liga 1