GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ușa vestiarului, deschisă pentru fani! VIDEO: Cum arată o zi completă în cantonamentul FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 16:09

O zi din viața echipei FCSB, un proiect în premieră în fotbalul românesc, i-a adus pe fanii vicecampioanei României mai aproape de jucătorii preferați de la echipa antrenată de Bogdan Vintilă. Betano, operator desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, a intrat în vestiarul roș-albastru pentu o miniserie care și-a propus, și a reușit, să scoată la suprafață detalii mai puțin cunoscute din viața unei echipe profesioniste de fotbal.

VIDEO: O ZI ÎN CANTONAMENTUL FCSB! URMĂREȘTE AICI PRIMELE 6 EPISOADE ȘI NU ÎL RATA PE ULTIMUL, SĂPTĂMÂNA VIITOARE!

Jurnalul unei zile de cantonament

Pentru o privire generală asupra unei zile de cantonament, camerele de filmat ale Betano au stat alături de roș-albaștri pe durata întregii activități a acestora. Iar ceea ce începe devreme, cu micul dejun, e pus la punct în cel mai mic detaliu de către bucătarul și nutriționiștii echipei. Meniul e diversificat, iar fiecare jucător are posibilitatea de a alege "pe loc" ce mănâncă în ziua respectivă. După prima masă a zilei, sportivii au parte de o mică pauză, dar activitatea din bucătărie nu se oprește. În timp ce Bogdan Vintilă și elevii săi pun la cale meciul de la finalul săptămânii, în bucătărie se pregătesc prânzul și cina.

 

Ușa vestiarului, deschisă pentru fani! VIDEO: Cum arată o zi completă în cantonamentul FCSB

Răzvan Oaidă se afla în căutarea unei cărți în timpul în care a fost provocat la o discuție de către reporterul Betano

Efortul din timpul antrenamentului e urmat de recuperare, apoi urmează masa de prânz. La mijlocul zilei de cantonament, fotbaliștii merg în camerele lor pentru odihnă și revin în cursul după-amiezii pentru o gustare sau masaj de relaxare. Programul gândit de Bogdan Vintilă e respectat în cel mai mic detaliu, urmând ca lotul să se reunească pentru ultima activitate a zilei - cina. Se revine în camere, jucătorii mai au o porție de odihnă, iar a doua zi ciclul se repetă.

FCSB REÎNCEPE CAMPIONATUL CU UN DERBY CU CFR CLUJ!

Din miniseria "o zi din viața echipei" am aflat atât preferințele culinare ale jucătorilor, am vizitat bucătăria, sala de forță, dar și vestiarul. Am cunoscut toți oamenii din spatele vedetelor roș-albastre. Am urmărit și conferința de presă, și antrenamentul, recuperarea de după efort, dar și ultima parte a zilei. Iar de la Răzvan Oaidă am aflat că apreciază cartea Mâini Înzestrate, un best-seller scris de americanul Ben Carson :).

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
7manuel
7manuel  •  27 Ianuarie 2020, 08:33

FCSB, fosta Steaua, - cea mai iubita echipa din Romania!

bscf
bscf  •  25 Ianuarie 2020, 16:15
Postat de alex_1973 pe 25 Ianuarie 2020, 12:03

Aia plecati din tara .suporterii de rezultat.sau cei platiti de prin Pipera.

Deci daca sustii o alta echipa esti platit...daca sustii echipa ta, esti fan adevarat... O mentalitate de om care nu a parasit inca grota...

alex_1973
alex_1973  •  25 Ianuarie 2020, 12:03

Aia plecati din tara .suporterii de rezultat.sau cei platiti de prin Pipera.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează