GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Verde la Jackpot-uri pe Lucky Six și Lucky X. Plus 125 de extrageri în plus, zilnic!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 11:46 / Actualizat joi, 06 mai 2021 11:46

O bucurie nu vine niciodată singură. La fel e și cu ocaziile și cu trenurile. Când le ai, le iei din plin. Și nu zicem asta de amorul scrisului, ci de al câștigului. Acum poți să iei mai des și mai mult la Lucky X și Lucky Six pe fortuna.ro. Cel mai mult. Dacă ai un cont pe fortuna.ro, intri acum în joc și ești automat calificat la jackpot. Tu joci și când cade, cade. Și te lovește crunt. În fiecare zi, ai 125 de runde în plus. De extrageri, da. La fiecare trei minute și jumătate, pac-extragerea și câștigul vine la tine. Iar la fiecare pariu pe cele 6 numere – ale tale sau aleator – te poți trezi cu un mare jackpot în cont. Și vorbim de jackpot-urile alea care te fac om pe viață. 

Sunt două tipuri de jackpot-uri (Zilnic și Fortuna pe numele lor complete), ambele la vedere, ca să știi dinainte cât poți să câștigi și ce planuri de cumpărături sau vacanță îți faci. Și mai mult, dacă intuiești numerele care pică pe steluță, îți dublezi sau îți chiar triplezi câștigul. 

Cum să spunem asta noi mai bine, ca să înțelegi cât de aproape ești de fericire? Practic ești singur cu poarta de 7 metri goală în fața ochilor. Șanse mici să ratezi un premiu acum la Lucky Six sau Lucky X pe fortuna.ro

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează