GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vlad Cazino lansează o provocare în premieră: 5 Motociclete Harley Davidson și sute de alte premii în noua campanie de toamnă

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 14:12 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 14:12

La Vlad Cazino nu trebuie să aștepți luna cadourilor, pentru a te bucura de surprize cât se poate de plăcute. Din 4 octombrie și până pe 25 noiembrie, ori de câte ori rulezi 30 RON la sloturi, mesele cu dealeri live din secțiunea Live Cazino sau în oricare din camerele de bingo, primești un tichet la extragerile săptămânale cu premii fantastice. 

Vedetele campaniei sunt 5 super motociclete noi-nouțe de la Harley Davidson, în valoare de aproximativ 20.000 de euro bucata. Mai mult decât atât, motocicletele sunt personalizate de ambasadorii brandului - Cătălin Nedelcu - Micutzu și Cătălin Bordea - așa că vor fi cu adevărat speciale.

Orice tichet acumulat pe perioada campaniei de toamnă de la Vlad Cazino va intra automat și în marea extragere programată la finalul lunii noiembrie, la care cei mai norocoși 3 clienți se vor alege cu super motociclete Harley Davidson. Celelalte două motociclete vor fi oferite înainte de marea extragere, la două dintre extrageri (surpriză).

În total, vor fi 8 extrageri săptămânale (în fiecare zi de vineri din perioada campaniei - 8, 15, 22 și 29 octombrie & 5, 12, 19 și 26 noiembrie) cu o structură identică a premiilor plus extragerea finală. 

Premii acordate săptămânal în cadrul campaniei:

  • Locul 1: 3.000 RON bonus cu condiții de rulaj 1X
  • Locurile 2 - 5: 1.000 RON bonus cu condiții de rulaj 1X
  • Locurile 6 - 50: 300 RON bonus cu condiții de rulaj 1X
  • Locurile 51 - 100: 200 rotiri la slotul 20 Super Hot pe 1.00 RON
  • Locurile 101 - 150: Voucher de 20 RON la Bingo

Alături de motociclete, sunt multe alte premii de acordat (150 pe săptămână). Iar partea frumoasă este că nu trebuie să faci nimic special pentru a avea șanse la premii, decât să alegi să te bucuri de jocurile de cazino online preferate la Vlad Cazino.

Participarea la campania Vlad Cazino presupune un mecanism foarte simplu

În primul rând, este nevoie să ai un cont real la Vlad Cazino și să te înscrii pe pagina promoției. Apoi, vei primi câte un tichet la extrageri la fiecare 30 RON jucați la sloturi, în Live Cazino sau în camerele de Bingo. Nu există limită în ceea ce privește numărul de tichete pe care îl poți acumula, deci un rulaj consistent înseamnă mai multe șanse de câștig. 

Alte informații

  • Înscrierea la campanie este obligatorie și se face o singură dată
  • Perioada promoției: 1 octombrie - 25 noiembrie
  • Activitatea în secțiunea de poker nu se ia în considerare
  • Premiile sunt creditate în termen de 72 de ore de la data extragerii
  • Poți câștiga un singur premiu în fiecare săptămână
  • Premiile oferite sub formă de bani bonus trebuie rulate o singură dată pentru a fi transformate în bani reali
  • Rotirile sunt creditate pe 1 RON la slotul 20 Super Hot, iar câștigurile au condiții de rulaj 35x în Cazino și la jocuri, 40x în secțiunea Live casino și/sau 7x la Bingo
  • Voucherele de 20 RON oferite la Bingo au condiții de rulaj 4x
  • Rulajul trebuie făcut în 30 de zile

Oferta este deschisă atât clienților noi, cât și celor existenți, familiarizați deja cu astfel de promoții inedite marca Vlad Cazino, cu câștiguri în lingouri de aur, gadgeturi de ultimă generație, super pachete la fenomenalul festival Electronic Dance Music UNTOLD sau chiar un Ford Mustang.

În concluzie, pe perioada următoarelor 8 săptămâni, 30 RON rulați la jocurile menționate îți pot aduce la Vlad Cazino 3 premii - cel normal, pe care îl poți obține la fiecare joc în parte, premiul de săptămână, dar și una din cele 3 motociclete puse la bătaie în cadrul extragerii finale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează