GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vulturii zboară SuperSus! Vezi ce așteptări are Virgil Stănescu, fostul căpitan al naționalei de baschet masculin a României!

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 13:24 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 13:24

Meciuri eveniment pentru baschetul masculin românesc în bula sanitară de la Valencia unde Vulturii îi vor înfrunta pe polonezi și pe campionii mondiali en titre, spaniolii. Lotul nostru a fost decimat de teribilul virus COVID-19, Kuti Nandor, Bobe Nicolescu, Dragoș Diculescu și Tudor Gheorghe fiind depistați la testele efectuate înaintea plecării spre Spania. În aceste condiții, Giordan Watson a fost chemat de urgență. El se alături lui Tudor Fometescu și Cătălin Baciu, ceilalți doi componenți ai campioanei en titre CSM Oradea. Meciurile României se dispută diseară de la 17:30, contra Poloniei (locul 8 la ultimul Mondial, calificată la Olimpiada de la Tokyo!) și luni de la 20:30 contra Spaniei (un titan al baschetului european). Deschide cont la Superbet.ro, încasează bonusul de bun venit online în valoare de până la 500 lei, bonus acordat la primele 3 depuneri și pariază pe cele mai tari meciuri de baschet!

Fostul căpitan al naționalei de baschet masculin a României, Virgil Stănescu va trăi superintens meciurile care pot aduce Vulturilor o calificare uriașă la EuroBasket! La fel o vor face și toți jucătorii activi în rețeaua SuperSocial din aplicația Superbet, rețeaua pe care ai acces și la cel mai mare feed gratuit de bilete, pe care le poți plasa și tu, atunci cânt consideri că fix așa ai juca și tu! Instalează gratuit aplicația Superbet și vino să descoperi universul SuperSocial!

1. Salutări, SuperVirgil! Care au fost cele mai tari naționale întâlnite de tine când evoluai pentru echipa reprezentativă a României?

VIRGIL STĂNESCU: Mă bucur pentru că am prins o eră în care ne băteam chiar prin prima grupă valorică. În 15 ani am jucat cu echipe din toată Europa. Între ele și echipe puternice gen Rusia, Spania, Grecia sau Franța, dar ne-am bătut și cu echipe mai mici.

2. Care a fost cea mai importantă victorie pentru tine obținută în deplasare în tricoul României?

VIRGIL STĂNESCU: Este nedrept să nominalizez o singură victorie, dar aș putea zice de Israel, pentru că ne băteam pentru locuri importante în grupa, sau cu Belgia, pentru că la momentul respectiv jucam în Belgia.

3. Care este principala diferență dintre meciurile internaționale disputate pentru o echipă de club și meciurile jucate pentru națională?

VIRGIL STĂNESCU: Pentru mine a fost un sentiment aparte să am România pe piept. A însemnat mult fiecare prezență la Echipa Națională în toți cei 15 ani. Cred că doar meciurile cu super miză de la club concurau cu un meci cu România. 

4. Pe care dintre adversarele din această fereastră competițională, Polonia și Spania, ai întâlnit-o când jucai pentru echipa națională? 

VIRGIL STĂNESCU: Pe amândouă, dar că să fiu sincer, este un sentiment special când joci contra Spaniei.

5. Polonia are cea mai bună generație din ultimii 50 de ani și a reușit să impresioneze la ultimul Campionat Mondial. Crezi că va putea să încheie pe primele două locuri în aceasta grupa în care Spania și Israelul sunt marile favorite, Israelul fiind liderul grupei, cu maxim de puncte.

VIRGIL STĂNESCU: Este incredibil că Israelul are un parcurs atât de bun. Da, și eu m-aș fi gândit că liderul ar fi Spania, după care Polonia.

În pauza interviului cu Virgil, abonează-te gratuit la contul Superbet pe Telegram pentru informații scurte și rapide, utile pentru SuperBilete!

6. Crezi că partidele cu Polonia și Spania vor fi meciuri în care se vor marca multe puncte, să zicem, peste 150?

VIRGIL STĂNESCU: Cred că meciurile vor fi foarte grele și ambele adversare au o capacitate deosebită de atac. Vom vedea un scor mai mare în dreptul adversarilor. Vom vedea și cât de incisivi vom fi noi.

7. Apreciezi că vor fi scoruri rezultate strânse, sau favorita se va impune la o diferență consistentă de puncte?

VIRGIL STĂNESCU: Nu ne putem așteptă ca Spania și Polonia să stea foarte aproape de noi la scor. Sper să nu fie o diferență foarte mare însă. În contextul actual în care echipa noastră a trecut prin foarte multe probleme din păcate, sperăm să vedem o echipă care se luptă pe teren și nu trebuie să fim atenți doar la scor, chiar daca vă fi debalansat.

8. Crezi că se vor marca mai multe puncte în sferturile trei și patru, comparativ cu totalul punctelor din primele două sferturi?

VIRGIL STĂNESCU: Cred că se vă simți o diferență în turația motoarelor la noi. Se vă simți oboseala și astfel va fi un alt ritm al apărării în ultimile două sferturi. Da, mă aștept să se inscrie mai mult atunci. Vezi cea mai bună ofertă pentru România-Polonia și joacă superinformat și superinspirat!

9. Cine se vă remarca în opina ta, din echipa noastră, afectată de cazurile de Covid 19 care ne-au făcut să pierdem jucători aflați într-o formă sportivă bună în meciurile din grupele Cupei României?

VIRGIL STĂNESCU: Avem un lot foarte tânăr oricum. Dintre cei care au făcut deplasarea, vă pica mult pe umerii lui Giordan. Este un veteran al echipei, dar și un jucător care are o valoare certă. 

10. Meciurile cu Polonia și Spania sunt transmise pe Digi Sport. Ce crezi că pot învăța din ele baschetbaliștii de perspectivă ce vor ajunge să joace pentru România în viitorul apropiat?

VIRGIL STĂNESCU: Din orice meci poți învață, oricât de balansat sau dezechilibrat ar fi. Cred că orice face Tudor Costescu este școală de baschet și pentru sportivi și pentru antrenori. Este un model de antrenor care simte baschet și știe să conducă o echipă , chiar și atât de tânără.

Rezultatele de până acum ale Vulturilor în această grupă sunt: 71-84 acasă cu Spania și 63-87 în deplasare cu Israel.

Hai România! #PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Fiecare campionat tare are particularitățile lui! Superbet te ajută să le descoperi, să le transformi în pariuri și să le vezi cu ochii tăi câștigătoare!

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
becail
becail  •  29 Noiembrie 2020, 20:24

Stănescu astaccum mai sta cu ciordeala? Mai papa cu Ponta și băieții? Sau s-a oprit robinetul...:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează