GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): ecran mare într-un corp foarte mic

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2022 15:20 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 15:20

Prin lansarea lui Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), ASUS îți arată viitorul incredibil al laptopurilor cu ajutorul unui ecran tactil de 17.3 inch care se poate plia în două, rezultând un laptop cu o carcasă de doar 12.4 inch, mai compact decât o coală de hârtie A4, oferind o mobilitate fără precedent care în același timp nu afectează experiența de utilizare a unui laptop cu ecran de dimensiuni mari.

ASUS este o companie asociată dintotdeauna cu inovația și acest lucru este evidențiat perfect de remarcabilul laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un produs ale cărui atribute principale sunt versatilitatea, inovația și, nu în ultimul rând, ingeniozitatea, conferite de ecranul cu diagonală de 17.3 inch, rezoluție fină 2.5K și raport de aspect 4:3 care știe să acapareze conversația prin faptul că se poate plia în mijloc pentru a forma două ecrane separate cu aspect 3:2 și rezoluție 1920 x 1280 pixeli, alipite însă fără margini deranjante, oferind în acest fel un spațiu de lucru unitar.

Un ecran senzațional care oferă posibilități nelimitate

Noul format de laptop cu ecran pliabil oferă o versatilitate fără precedent, putând fi folosit în orice mod dorești, posibilități extinse suplimentar de tastatura Bluetooth detașabilă ASUS ErgoSense care implementează taste de dimensiune completă, cu o cursă precisă de 1.4mm.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): ecran mare într-un corp foarte mic

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este tipul de laptop care poate fi adaptat oricărei situații, putând fi rapid reconfigurat în diverse moduri, în funcție de nevoile de moment: clasic, ca un laptop cu tastatură virtuală sau fizică, în mod desktop, ca o tabletă sau eReader digital, fie cu ecranul extins complet pentru vizualizări multimedia sau fluxuri de creativitate care au nevoie de un spațiu virtual cât mai mare. Posibilitățile de utilizare sunt practic fără limită. Aranjarea aplicațiilor în spațiul de pe ecran, indiferent de poziția acestuia, se face foarte rapid și intuitiv cu ajutorul software-ului ScreenXpert.

ASUS a inclus un ecran cu margini foarte subțiri NanoEdge cu raport ecran-corp de 87%. Acesta folosește cea mai nouă tehnologie OLED (Organic Light Emitting Diode) și beneficiază de toate avantajele unui ecran ASUS OLED. Amintim rezoluția fină 2.5K, imaginile HDR ultra-realiste datorită acoperirii complete a volumului de culoare DCI-P3, până la calibrarea PANTONE din fabrică a fiecărui exemplar, toate contribuind la crearea unei experiențe cinematice superbe, ajutată de Dolby Vision. Protecția ochilor este o altă prioritate ASUS, de aceea emisiile de lumină albastră dăunătoare au fost mult reduse, lucru certificat de TUV Rheinland.

În clipa în care despăturești ecranul pliabil pentru prima dată, vei fi luat prin surprindere de cele 1.07 miliarde de culori afișate corect și clar, cu un contrast infinit de 1.000.000:1, la o luminozitate maximă de 500 niți și fără întreruperi supărătoare mulțumită timpului de răspuns excelent de 0.2 milisecunde.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): versatilitate și rafinament

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este doar un laptop versatil, ci și un produs elegant cu care te poți afișa oriunde pentru că utilizează materiale premium și finisaje de calitate. De la primul contact vei fi întâmpinat de noua monogramă ASUS care reflectă discret lumina pe sticla de nuanță albastru închis unde a fost imprimată.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): ecran mare într-un corp foarte mic

Șasiul laptopului este compact și măsoară doar 0.87 cm grosime cu ecranul deschis complet la 180 de grade. În plus, este confecționat din materiale foarte durabile, din aliaj de magneziu care a fost finisat în nuanța Tech Black, carcasa fiind acoperită de un suport ergonomic din piele ecologică în nuanța verde închis. Balamaua ecranului, cea de care depinde închiderea și deschiderea ecranului OLED pliabil, a fost testată cu mare atenție, în diverse condiții, fiind garantată pentru a funcționa cel puțin pentru 30.000 de cicluri complete, o cifră suficient de mare pentru mulți ani de utilizare.

Cu toate că părea imposibil acum foarte puțin timp, spațiul de lucru tipic pentru un laptop de 17 inch este disponibil în acest moment într-un produs care cântărește doar 1.5 kg fără tastatură și 1.8 kg cu tastatura inclusă ErgoSense. Când este închis, Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este mai mare decât o simplă coală A4, putând fi purtat discret, sau vizibil, dacă preferi acest lucru, în eleganta husă inclusă în pachet.

Ai putea să crezi că Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este un simplu laptop care pune accentul pe faptul că este pliabil, neglijând celelalte funcții, însă în realitate vorbim de un model dotat cu componente puternice, suficiente pentru sarcinile uzuale ale utilizatorilor mobili: procesoare Intel din generația a 12-a, până la un puternic model Core i7, cip grafic integrat Iris Xe, mai multe porturi Thunderbolt 4 capabile de viteze de transfer de 40 Gbps, o baterie mare de 75 Wh care oferă o autonomie uzuală de 9.5 ore și încărcare prin USB-C, plus conectivitate fără fire prin noul standard WiFi 6E.

Modelul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) se va găsi în magazine începând cu luna octombrie a acestui an.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează