GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU 'DE SPORT

VIDEO Anghel Iordănescu a fost invitat la podcastul „Profu' de Sport” » Dezvăluiri tari din perioada Generației de Aur, marile regrete ale Mondialului din '94 și legăturile cu politicul

Anghel Iordănescu  e următorul invitat al lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, la podcastul „Profu' de Sport +9   FOTO
Anghel Iordănescu e următorul invitat al lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, la podcastul „Profu' de Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 18:01 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 21:03

Fostul selecționer Anghel Iordănescu (72 de ani) a fost invitatul lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, la podcastul „Profu' de Sport”, noul proiect lansat de Gazetă. Episodul a fost difuzat pe toate canalele GSP.

Sportcastul, produs într-un nou studio video ce simulează un vestiar, este realizat de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei.

Anghel Iordănescu, selecționerul care a obținut cea mai importantă performanță din istoria primei reprezentative - „sfertul” de la Mondialul din 1994 - a vorbit despre marile regrete ale acelui turneu final și despre lucrurile pe care și le reproșează chiar și acum din partida fatidică împotriva Suediei. 

„Tata Puiu” a rememorat episoade de colecție din perioada Generației de Aur, dezvăluind detalii picante din relațiile lui cu „greii” vremii. O incursiune spectaculoasă prin deceniile de activitate ale lui Iordănescu senior și cum a răspuns el acuzațiilor că l-ar fi impus politic pe fiul său la echipa națională: totul, într-o ediție specială a pocastului „Profu' de Sport”.

Cariera lui Anghel Iordănescu în cifre:

  • Născut pe 4 mai 1950, la București
  • 23 sezoane, 17 la seniori
  • Ca jucător: Debut în Liga 1 la 18 ani, 6 luni, 14 zile, pe 17 noiembrie 1968
  • 371 meciuri și 164 de goluri, dintre care 156 la Steaua și 8 la OFI Creta
  • 26.174 de minute în Liga 1 pentru Steaua
  • La echipa națională: 21 de goluri în 57 de partide A debutat la națională pe 22 septembrie 1971, în Finlanda - România 0-4
  • Cel mai bun marcator din istoria Stelei în prima ligă
  • Ca antrenor: # 4 calificări la turneele finale: 2 la Mondiale (1994, 1998), 2 la Europene (1996, 2016)
  • # selecționerul cu cele mai multe meciuri la echipa națională: 101
  • 4 Campionate ale României: '86-'87, '87-'88, '88-'89, '92-'93
  • Două Cupe ale României: '86-'87, '88-'89
  • 1 Supercupa României SUPERCUPA EUROPEI 1986
  • 2 Liga Campionilor Asiei '99-'00, '04-'05
  • 1 Cupa Arabiei Saudite '99-'00
  • 1 Cupa Președintelui 2001
  • 1 Cupa Campionilor Cluburilor ArabE 2005
+5 FOTO

Despre „Profu' de sport” - noul podcast GSP

Mai multe detalii despre noul format video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. Apoi, decorul e diferit pentru că am renunțat la clasicul desk de televiziune și am construit un studio ce replică atmosfera unui vestiar. Vestiarul cu povești al Gazetei, cum i-am zis noi.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte interviuri de la „Profu' de Sport”

Bogdan Enoiu, la episodul #10 din podcastul „Profu' de Sport” » Povești savuroase despre sacoșa cu bani de la Gala Hagi, Trabantul dat de Copos lui Țiriac, cele 3.000 de meciuri cu CTP și plecăciunea lui George Bush jr

Ilie Dumitrescu, la episodul #9 din podcastul „Profu' de Sport” » Cum a ajuns un copil dintr-o familie modestă din Rahova fotbalist de top și milionar în euro: „Talent, muncă și noroc”

Mihai Neșu, la episodul #8 din podcastul „Profu' de Sport” » Despre sport și viață, despre credință și acceptare: „Am fost foarte supărat pe Dumnezeu. Dar apoi am realizat că totul are un sens. Și acum trăiesc cea mai fericită perioadă a vieții mele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  03 Noiembrie 2022, 17:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sarcastique
Sarcastique  •  03 Noiembrie 2022, 17:32

iordanescu mai *** pupa iconite ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează