GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

VIDEO Bogdan Lobonț, invitat la podcastul „Profu' de Sport” » Dialog spectaculos, de 3 ore, cu fostul portar de la Ajax, Roma, Dinamo sau Rapid

Bogdan Lobonț, în vestiarul cu povești al Gazetei Sporturilor / FOTO: Cristi Preda
Bogdan Lobonț, în vestiarul cu povești al Gazetei Sporturilor / FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 09:48 / Actualizat joi, 16 martie 2023 22:22

Bogdan Lobonț, unul dintre cei mai valoroși portari români din istoria recentă a naționalei, a fost invitatul lui Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP, la podcastul „Profu' de Sport”. Episodul a fost difuzat joi seara, pe toate canalele GSP.

Sportcastul, produs într-un studio video ce simulează un vestiar, este realizat de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei.

Ajuns la 45 de ani, fostul goalkeeper de la Ajax, AS Roma, Rapid sau Dinamo a povestit episoade inedite dintr-o carieră spectaculoasă, întinsă pe mai bine de două decenii la cel mai înalt nivel. „Lobby” a vorbit la „Profu’ de sport” despre filosofia și mentalitățile pe care încearcă să le implementeze ca antrenor, despre momentele petrecute în vestiar alături de Ibrahimovic sau Totti, despre regretele de la națională, unde a strâns 86 de selecții, rememorând și cum a ajuns să se transfere la cei doi granzi bucureșteni pentru care a evoluat.

Ce l-a determinat să accepte statutul de rezervă de la AS Roma deși avea oferte de la alte cluburi din Italia? De ce generația lui de la națională nu și-a atins adevăratul potențial? Cum l-a informat pe Copos că se va transfera la rivala Dinamo, deși Rapidul îl voia înapoi în Giulești? Ce club din România l-a șocat din punct de vedere al alimentației și al nutriției? Totul, într-o ediție specială, de trei ore, a podcastului „Profu' de Sport”.

„Sper să nu se supere că divulg” » Iordănescu povestește în premieră un episod tensionat cu Hagi și Popescu: „Luați-vă gențile și plecați, rămânem noi!”
PROFU' DE SPORT
„Sper să nu se supere că divulg” » Iordănescu povestește în premieră un episod tensionat cu Hagi și Popescu: „Luați-vă gențile și plecați, rămânem noi!”

Bogdan Lobonț - CV spectaculos ca jucător, vrea să-și spună cuvântul și în antrenorat

În scurta sa carieră de antrenor, Bogdan Lobonț a antrenat-o pe U Cluj (sezonul 2018/2019), dar și naționala U20 (2011-2022). De asemenea, a activat pentru puțin timp în staff-ul lui Cosmin Contra de la prima reprezentativă a României. Lobonț a activat și ca scouter la AS Roma, clubul de la care s-a retras din activitatea de fotbalist. Ca jucător, fostul portar a avut un CV bogat, cu echipe importante, precum Rapid, Ajax, Dinamo, Fiorentina și AS Roma, dar și 86 de meciuri pentru echipa națională a României.

Despre podcastul „Profu' de sport” - proiectul special al Gazetei

Mai multe detalii despre formatul video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. Apoi, decorul e diferit pentru că am renunțat la clasicul desk de televiziune și am construit un studio ce replică atmosfera unui vestiar. Vestiarul cu povești al Gazetei, cum i-am zis noi.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte interviuri de la podcastul „Profu' de Sport”:

Preotul Vasile Ioana, despre fotbal și religie în episodul #13 din podcastul „Profu' de Sport” » „Ronaldo a căzut din Cer ca Lucifer, Messi a fost smerit și a câștigat. El este «Man of God»”

EXCLUSIV Mihai Mironică, 3 povești frapante din spatele ușilor închise » Cum încercau cluburile să cumpere bunăvoința jurnaliștilor: „«Haideți la un salam de urs, vă așteaptă și domnu' primar»”

EXCLUSIV „Eram rahitic, o stârpitură cu pieptul scobit” » Sportul care l-a transformat pe Cristian Tudor Popescu: „M-a scos din acea condiție”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
puscoci
puscoci  •  16 Martie 2023, 12:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close