GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DINAMO

VIDEO Angajatul lui Dinamo cu mâini amputate a gătit la „Chefi la cuțite” » Cazul emoționant al lui Florin Buricea

Captură Antena 1
Captură Antena 1

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 15:00 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 16:19

Florin Buricea (35 de ani), angajat al Centrului de Copii și Juniori Dinamo, care are ambele mâini amputate, participă la show-ul TV „Chefi la cuțite”.

Florin a povestit la Antena 1 că mai are un job, acela de livrator. Buricea transportă mâncarea cu ajutorul unei biciclete: „Nu îmi este deloc greu”

VIDEO Florin Buricea, la „Chefi la cuțite”

Florin Buricea a gătit în cadrul show-ului culinar o tocană din carne de porc, care a fost pe placul a doi dintre cei 3 chefi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Dinamovistul a primit două cuțite și merge mai departe în concurs. 

Cum și-a pierdut mâinile Florin Buricea

În 2017, Gazeta Sporturilor publica un material despre Buricea, suporterul rămas fără mâini care a rămas alături de Dinamo, club pe care-l iubește din copilărie.

„Ne păcălea că merge la bunici ca să meargă alături de ultrași la deplasările din țară ale echipei", a rememorat George, fratele lui Florin, dragostea pentru Dinamo. Florin a venit pe stadion de la 10 ani.

La 12 ani, un eveniment nefast l-a marcat pe viață. A povestit mama lui: „Juca fotbal în spatele blocului și copiii au dat mingea într-un post de transformare a curentului electric. Băieții l-au obligat să intre, el n-a vrut, dar n-a avut ce face. Înăuntru s-a electrocutat și și-a pierdut ambele mâini".

VIDEO Angajatul lui Dinamo cu mâini amputate a gătit la „Chefi la cuțite” » Cazul emoționant al lui Florin Buricea

Gazeta Sporturilor l-a descoperit în 2004, când un puști de 19 ani, fără mâini, fugea de furia bastoanelor jandarmilor la un meci de Cupă între Dacia Unirea Brăila și Dinamo (0-2).

Citește mai multe știri despre Dinamo:

15 ani de la istoricul Dinamo - Everton 5-1 » 3 dintre oamenii-cheie au rememorat meciul pentru GSP: „Sincer să fiu, am fost cel mai bun!”

Fanii-acționari de la Dinamo reacționează după cel mai recent transfer: „Puțină lume știe cât de vânăt era piciorul lui la ultimele meciuri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  15 Septembrie 2020, 22:46

Multa sanatate iti doresc

george1111
george1111  •  15 Septembrie 2020, 21:13

Felicitari si un mare BRAVO !!! Suporter adevarat ,un om cu caracter ,un om care merita tot respectul ,un muncitor chiar daca are probleme de sanatate,un adevarat caracter ,nu capusa gen mimi stoica.

sampaolo
sampaolo  •  15 Septembrie 2020, 17:21

Respect Florin Buricea! A fost acolo pt a arata tuturor CA SE POATE! Felicitari! Bravo!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează