GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SUA

Cum arată apartamentul de 24 de milioane de dolari cumpărat de David Beckham

Beckham nu resimte criza! Cum arată apartamentul pentru care patronul lui Inter Miami a plătit 24 de milioane de dolari +6   FOTO
Beckham nu resimte criza! Cum arată apartamentul pentru care patronul lui Inter Miami a plătit 24 de milioane de dolari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 16:55 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 16:59

Fosta vedetă de la Manchester United și Real Madrid, David Beckham (45 de ani), a cumpărat în primăvara anului trecut un apartament de lux în Statele Unite ale Americii, în schimbul sumei de 24 de milioane de dolari.

Beckham a achiziționat anul trecut un apartament de lux în Statele Unite ale Americii, situat într-un bloc turn de 215 metri, una dintre cele mai înalte construcții din Miami, proiectat de cea mai cunoscută arhitectă din lume, Zaha Hadid. Acesta are o vedere de 360 de grade și se află într-una dintre clădirile ce compun complexul rezidențial de lux One Thousand Museum, care a fost terminat la sfârșitul anului 2019.

+2 FOTO

Apartamentul are o suprafaţă totală de de 3.150 de metri pătraţi, fiind compus din cinci dormitoare, șase băi, piscină și chiar și un heliport.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Au scris istorie la unii, dar au ținut la început cu rivalii! TOP 5 fotbaliști care n-au fost „fani de mici”! Pleșan dislikes this :)

Un club din Premier League e condus de o fostă actriță de filme pentru adulți! Soțul ei a pus-o în conducere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ekneb
ekneb  •  13 Ianuarie 2021, 18:12

Daca are cada in baie, sunt dispus sa dau un avans de 7000 € si o rata de 200 € lunar timp de 10 ani. Asa ca va rog intrebati l daca are cada sau dush in baie!!!! Aaaa, era sa uit intrebati l sidaca are faiantza in baie pana la nivel cu plafonul, altfel superoferta mea nu mai e valabila!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează