GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SUA

GALERIE FOTO Floyd Mayweather i-a făcut un cadou de 160.000 de lire fostei iubite: „Dacă aș putea alege orice mașină din lume, aș alege-o tot pe aceasta”

Gallienne Nabila, Foto: Instagram +20   FOTO
Gallienne Nabila, Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 15:03 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2022 16:01

Floyd Mayweather (45 de ani) i-a făcut cadou lui Gallienne Nabila, fosta iubită, un autoturism în valoare de aproximativ 160.000 de lire sterline, în ziua în care aceasta a împlinit 25 de ani.

Celebrul pugilist a atras toate privirile la ziua de naștere a fostei iubite, care a avut loc în Malibu, California.

Gallienne Nabila, Foto: Instagram @gallienneee
Gallienne Nabila, Foto: Instagram @gallienneee
Gallienne Nabila, Foto: The Sun, Apex
Foto: The Sun, Apex
Floyd Mayweather, Foto: The Sun, Apex
+16 FOTO

FOTO. Floyd Mayweather, surpriză de 160.000 de lire sterline pentru Gallienne Nabila

Gallienne a părut impresionată de gestul lui „Money” Mayweather. Americanul a plătit aproape 160.000 de lire sterline pentru un Maybach nou.

Modelul a postat la InstaStory mai multe fotografii pentru a mulțumi pentru acest cadou. Alături, bruneta a scris și câteva rânduri: „Dacă aș putea alege orice mașină din lume, aș alege-o tot pe aceasta”.

Gallienne și Mayweather au început să se întâlnească în 2019, când au și format un cuplu, însă, ulterior, cei doi s-au despărțit, informează The Sun.

Anul trecut, în timp ce oficial avea o relație cu Anna Monroe, Floyd Mayweather a fost surprins în timp ce o îmbrățișa pe Gallienne Nabila, acest eveniment a pus punct relației cu Anna. La scurt timp, pugilistul i-a oferit 5 milioane de dolari cadou pentru a încerca să o recucerească, fără succes însă.

+27 FOTO

Floyd Mayweather, 20 de milioane de dolari în câteva minute

Floyd Mayweather, neînvins în cariera de profesionist, a reușit o performanță incredibilă în urmă cu o săptămână: a câștigat 20 de milioane de dolari în mai puțin de 6 minute, după ce a boxat în Tokyo contra japonezului Mikuru Asakura (30 de ani), un luptător de MMA, apropiat de Manny Pacquiao.

Partida demonstrativă, organizată de „Mayweather Productions”, s-a terminat rapid. Când mai erau 40 de secunde din runda a doua, Floyd l-a făcut KO pe japonez după o directă de dreapta, care l-a lovit în plin.

Meciul i-a adus lui Floyd un venit impresionant, datorită interesului incredibil din jurul luptei. Biletele s-au vândut și cu 7.000 de dolari, astfel că în conturile lui Floyd au intrat 20 de milioane de euro, notează Mundo Deportivo.

Citește și:

Iubita ascunsă îl pune la colț pe Zlatan Ibrahimovic: „Căsătorie? Îmi ia din independență!”

Mario Mutu, sfat pentru iubita de 18 ani, printre imagini cu tentă indecentă

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează