GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

FOTO Fosta iubită a lui Balotelli dezvăluie: „Pe el l-am iubit cel mai mult” » Cum s-a schimbat acum totul

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 11:57 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 12:19

Raffaela Fico, manechin, influencer, prezentatoare TV, a vorbit la Big Brother VIP despre relația pe care a avut-o cu Mario Balotelli.

„A fost o dragoste absolută. Nu am mai iubit pe nimeni ca pe Mario", a declarat ea,

+29 FOTO

Aceasta a continuat și a explicat cum este acum relația între cei doi.

„Astăzi ne înțelegem bine, după atâtea clipe dificile. El mi-a cerut scuze, îi pare rău pentru răul pe care mi l-a făcut. Acum, îl iubesc ca pe un frate", a mărturisit Raffaela.

Mario Balotelli, show total contra lui Beșiktaș

Mario Balotelli (31 de ani) a marcat pe 21 septembrie un gol superb pentru Adana Demirspor, în remiza 3-3 cu Beșiktaș, apoi a provocat mai multe incidente. 

Mario Balotelli nu se dezice nici la aventura în Turcia. Controversatul atacant italian a fost introdus în minutul 67 al partidei cu Beșiktaș, la scorul de 3-1 pentru campioana Turciei. În minutul 79 a marcat un gol superb, cu un șut puternic, de la aproximativ 20 de metri, apoi s-a îndreptat către Sergen Yalcin, antrenorul advers și a făcut un gest sugestiv, ducând degetele la cap. Yalcin declara într-un interviu mai vechi că Balotelli nu are multă minte. 

Recitalul oferit de italian a continuat. S-a certat cu o altă persoană de pe banca lui Beșiktaș, a provocat o încăierare generală, iar în al 7-lea minut al prelungirilor a pasat decisiv pentru Britt Assombalonga, la reușita de 3-3.

Citește și: 

Fosta soție, reacție tulburătoare după ce a aflat că Hulk i-a lăsat nepoata însărcinată: „Îmi știa slăbiciunile”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează