GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Cumnata celebrei Diletta Leotta a răvășit Italia: „Mă pregătesc de Wimbledon 2021”. Ce superstar i-a dat like

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 11:37 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 12:51

Diletta Leotta e una dintre cele mai frumoase și apreciate jurnaliste din Italia, însă în familia ei se mai găseste un fotomodel de top. E vorba de Eleonora Incardona, soția lui Mirko Manola, fratele reporterei de la Dazn.

Eleonora are 29 de ani și e o stea în ascensiune, inclusiv pe Instagram, unde are aproape 500.000 de fani. Ea e fotomodel și e pasionată de golf, iar în 2010, pe când avea doar 19 ani, a participat la Miss Italia.

+26 FOTO

L-a cunoscut pe Mirko, fratele Dilettei, în 2018 și formează un cuplu fericit. De altfel, Eleonora se înțelege bine și cu Diletta, alături de care apare des în pozele de pe rețelele de socializare.

Pe lângă golf, ea e pasionată și de tenis. La o fotografie în care apare în echipament de tenis, ea a scris: „Mă pregătesc de Wimbledon 2021!”. Printre cei care i-au apreciat poza a fost și Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid.

+26 FOTO

Citește și alte știri mondene:

FOTO Și-a înșelat Zlatan Ibrahimovic soția? Cine e diva sexy cu care ar fi fost surprins: „Au petrecut împreună de Revelion!”

BOMBA anului în Italia! Cu cine s-ar fi cuplat jurnalista Diletta Leotta: văzută la cină cu jucător celebru!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
badeadorian
badeadorian  •  09 Martie 2021, 19:17
Postat de leu.mr pe 09 Martie 2021, 19:04

Nu mai scapam de ***! Cite una pe zi ne serveste gsp.

Nu te obliga nimeni sa citesti . Nu te obliga nimeni sa fii marlan .... dar tu ai o incapatanare nativa ... Fata din fotografie chiar arata foarte bine...

leu.mr
leu.mr  •  09 Martie 2021, 19:04

Nu mai scapam de ***! Cite una pe zi ne serveste gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează