GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FRANȚA

FOTO I-au luat mințile lui Neymar! Cine sunt gemenele care participă la toate petrecerile starului brazilian

Mathilde şi Pauline Tantot +21   FOTO
Mathilde şi Pauline Tantot

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 07:43 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 09:16

Gemenele Mathilde şi Pauline Tantot au devenit favoritele lui Neymar şi au intrat în cercul de prieteni al acestuia. Tinerele nu lipsesc de la petrecerile date de fotbalistul brazilian.

Cele două gemene sunt unele dintre cele mai urmărite modele de pe rețelele de socializare din întreaga lume, având împreună 13,5 milioane de urmăritori. Mathilde şi Pauline au profitat de faima pe care au dobândit-o şi şi-au lansat propria linie de lenjerie intimă, pe care deseori o promoveză chiar în pozele de pe paginile personale.

Fiind două dintre cele mai frumoase femei din Franța, gemenele au intrat și în grupul de prieteni ai lui Neymar. Presa din Franța scrie că cele două nu lipsesc de la petrecerile date de starul brazilian la Paris.

+17 FOTO

Vezi mai multe galerii foto:

FOTO Soția lui Ciprian Marica, accident rutier în Capitală » Cum s-a rezolvat totul

FOTO Walter Zenga, un nou atac dur la adresa Ralucăi, în plin divorț: „Vreau să găsesc acea dragoste sinceră, care să nu trădeze”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  30 Noiembrie 2020, 17:03

Cum sa nu iti pierzi mintile cand ai posibilitatea la un menage a trois cu asa ceva ? IMPOSIBIL ! FORZA NEYMAR

briceag
briceag  •  30 Noiembrie 2020, 16:12

Adevarul este ca astea chiar arata bine! Fata de celelalte pe care le-ati postat pana acum.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează