GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Ce spune Ilie Năstase despre speculațiile cu privire la divorțul de actuala soție: „Îi cumpăr în fiecare zi flori”

Ilie Năstase neagă divorțul de de actuala soție. Foto: Instagram
Ilie Năstase neagă divorțul de de actuala soție. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 10:07 / Actualizat marti, 21 martie 2023 10:07

Ilie Năstase (76 de ani) și Ioana (46) s-au căsătorit în urmă cu trei ani și au o relație de 5 ani. Deși au fost de mai multe ori la un pas de divorț, în cele din urmă aceștia și-au rezolvat problemele și se pare că lucrurile merg bine între ei.

Povestea lor a fost presărată cu multe certuri și scandaluri, unul dintre ele a fost chiar în 2021, atunci când Ioana a ales să sune la 112, la Urgențe, și să cheme poliţia după ce Ilie ar fi devenit violent fizic cu ea, din cauză că ea a plecat la munte cu fetele.

+15 FOTO

Ilie Năstase neagă divorțul de actuala soție

Potrivit declaraţiilor Ioanei, ea și soțul ei stau mai mult separat, însă Ilie Năstase declară că au o căsnicie fericită și că sunt mai fericiți ca niciodată.

Îi cumpăr în fiecare zi flori soției mele, nu trebuie să aștept ziua de 8 martie să îi cumpăr trandafiri albi, așa cum îi plac ei. Cum să scârțâie căsătoria noastră? Cum să divorțăm? Am citit și eu prin presă asta. Nu este adevărat, noi ne înțelegem foarte bine, nici vorbă de separare, pentru că noi suntem bine”, a declarat Ilie Năstase, pentru Click!

Ilie Năstase: „Nu are pe nimeni Ioana”

De asemenea, fostul tenismen a precizat de ce era Ioana supărată de Ziua Femeii. 

„Atunci de 8 martie se grăbea să ajungă la căluțul nostru, și așa a fost să fie cu florile. Acolo îi place ei se relaxează. Pe cine să aibă doamnă Ioana? Nu are pe nimeni, îl are pe calul Cezărică și cam atât, că așa îl cheamă pe cal. Eu merg mereu acolo și știu ce face ea, nu este cu nimeni”.

+15 FOTO

Citește și:

A avut o relație cu Mutu și cu un jucător de la FCSB: „Weekendul ăla a fost cel mai frumos din viața mea”

Steliano Filip, îndrăgostit până peste cap! Stelu și noua iubită, Fiviane, s-au cununat la Starea Civilă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Shogun01
Shogun01  •  21 Martie 2023, 13:07

Ea are nevoie sa mai iei si tu niste pastine...de flori, LASA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează