GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Ivana Knoll are o pasiune pentru un sportiv celebru: „E bărbatul meu ideal”

Fotomodelul Ivana Knoll (30 de ani) a dezvăluit că bărbatul ideal în viziunea ei este fostul boxer Vladimir Klitschko (46). +49   FOTO
Fotomodelul Ivana Knoll (30 de ani) a dezvăluit că bărbatul ideal în viziunea ei este fostul boxer Vladimir Klitschko (46).

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 11:39 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 11:46

Fotomodelul Ivana Knoll (30 de ani) a dezvăluit că bărbatul ideal în viziunea ei este fostul boxer Vladimir Klitschko (46).

Ivana Knoll a fost una dintre atracțiile Campionatului Mondial. Fosta „Miss Croația” nu a lipsit de la niciun meci al naționalei pregătite de Zlatko Dalic, iar aparițiile ei au făcut senzație pe internet.

Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
+45 FOTO

Ivana Knoll: „Vladimir Klitschko e bărbatul meu ideal”

În timpul unui interviu citat de Sport Bible, Ivana a fost întrebată dacă are vreo pasiune pentru un bărbat celebru.

„Știți cine este numărul unu pentru mine? E un bărbat care, pentru mine, este cel mai bun dintre cei mai buni. Am o pasiune pentru Vladimir Klitschko. E bărbatul meu ideal!”, a spus Ivana.

Ivana Knoll are o pasiune pentru un sportiv celebru: „E bărbatul meu ideal”
Klitschko a fost campion mondial la categoria grea timp de 11 ani, perioada 2006-2017. S-a retras cu 64 victorii şi 5 înfrângeri în palmares

Ivana Knoll, abordată de fotbaliști la Campionatul Mondial 

Ivana susține că a primit mai multe mesaje de la fotbaliști în timpul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.

Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
+45 FOTO

„Îmi amintesc că au fost câțiva jucători care mi-au scris, m-au întrebat ce fac, bla, bla, bla... Unii dintre ei își cereau scuze că ne vor bate, asta cu o zi înaintea meciului direct. Nu le răspundeam până nu pierdeau”, a povestit Ivana potrivit Barstool Sports.

Croația a încheiat pe locul 3 Campionatul Mondial din Qatar. Ivana nu a dezvăluit numele sau naționalitatea fotbaliștilor care i-au scris. Pe durata turneului, croații au jucat cu Maroc (0-0), Canada (4-1), Belgia (0-0), Japonia (2-1 d.pen.), Brazilia (2-1 d.pen.), Argentina (0-3) și din nou cu Maroc (2-1).

VIDEO. Ivana Knoll, dans incendiar pe manele românești

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO Decizia istorică a lui Ancelotti nu a fost inspirată » Real Madrid, eșec surprinzător în La Liga

VIDEO Pare ireal, dar nu e! De câte tricouri are nevoie Messi la meciurile Argentinei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  14 Ianuarie 2023, 07:38

Tipesa viseaza cum o ia la ficat de la Klitscho)))

zb59
zb59  •  14 Ianuarie 2023, 00:37
Postat de VanBasten pe 13 Ianuarie 2023, 15:17

Am crezut initial ca e vorba de Ion Tiriac.

Nu erai prea departe de adevar! *** e promovat de gsp cu cate trei-patru articole pe zi! Probabil i-a scazut cota piata mustaciosului si gsp se simte datoare!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  14 Ianuarie 2023, 00:01
Postat de bicaridica pe 13 Ianuarie 2023, 17:41

Ignor provocarile cu femei de duzina, asa incat prezint formatia de incepere din meciul cu Anglia din 1980, de la București: -Iordache -Negrila, Stefanescu, Sames, Munteanu II -Beldeanu,Ticleanu, Iordănescu - Crisan, Camataru, Marcel Raducanu Cati din generatia de plumb, alias al lui Hagi ar fi titulari în aceasta echipa? Dan Petrescu in locul lui Negrila si Hagi în loc de Ticleanu si cam atât. Balaci era rezerva, si cu asta am spus tot.

Hai sa nu exageram...rezultatele sunt cele care vorbesc. Generatia de aur isi merita numele. Este generatia cu cele mai bune rezultate la nivel de echipa nationala. Or fi fost buni individual cei enumerati de tine, dar asta nu e suficient in fotbal, conteaza ce rezultate obtineau ca echipa...Ori...e evident ce echipa a obtinut rezultate mai bune, nu?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează