GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ANGLIA

Fanii lui Arsenal au găsit vinovata pentru eliminarea din Europa League: „Spuneți-i să nu mai vină vreodată la meciurile noastre”

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 12:38 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 12:42

Fanii lui Arsenal dau vina pe Kim Kardashian, pentru eliminarea în fața lui Sporting Lisabona, după loviturile de departajare, în faza „optimilor” de finală din UEFA Europa League. 

Suporterii grupării din nordul Londrei au invocat, pe rețeaua de socializare Twitter, „blestemul Kardashian”. Câteva reacții ale fanilor englezilor, potrivit Corriere dello Sport: 

  • „Spuneți-i să nu mai vină vreodată la meciurile noastre”
  • „Blestemul lui Kim Kardashian lovește din nou”
  • „Kim Kardashian a venit pe Emirates (n.r.- stadionul lui Arsenal) și noi pierdem? Mă tem că blestemul ei este adevărat”
  • `Blestemul lui Kim Kardashian a lovit din nou. Trebuie ca ea să meargă la următorul meci al lui Manchester City. Să sperăm că nu vine și la meciul nostru cu Crystal Palace”
  • `Kim Kardashian vine la meciul nostru și jucătorii ni se accidentează. Blestemul ei există”

Kim Kardashian a bifat o apariție incendiară pe Emirates Stadium. Vedeta TV a atras atenția în tribune, iar camerele de luat vederi au prezentat cadre cu aceasta. Kim a acordat o atenție specială unui fotbalist. 

Kim Kardashian. Foto: Twitter
Kim Kardashian. Foto: Twitter
Kim Kardashian. Foto: Twitter
+28 FOTO

A fost cu ochii pe Bukayo Saka, filmând inclusiv lovitura de departajare transformată de extrema engleză. Cei doi au discutat într-un apel video, la câteva ore după meci. Kim a promis că va reveni pe Emirates în momentul în care Arsenal va sărbători titlul. 

Fanii lui Arsenal au găsit vinovata pentru eliminarea din Europa League: „Spuneți-i să nu mai vină vreodată la meciurile noastre”
Saka, în dialog cu Kim

Kim Kardashian, apariție surprinzătoare la meciul Arsenal - Sporting 

Kim Kardashian a fost prezentă la „oficială” alături de fiul ei. Saint West este un fan al lui Arsenal, fiind fotografiat în tricoul „tunarilor”. 

Kim Kardashian. Foto: Twitter
Kim Kardashian. Foto: Twitter
Kim Kardashian. Foto: Twitter
+28 FOTO

Se crede că vizita neobișnuită a lui Kardashian se datorează unui documentar pe care îl filmează în prezent la Londra, după cum a relatat beIN SPORTS înainte de meci. 

Alte galerii foto: 

Fostă iubită a lui Neymar, surprinsă topless la TV! Imaginile care au stârnit controverse

Ramona Olaru, filmare răzbunătoare, după ce a aflat cu cine a înlocuit-o campionul la motociclism Cătălin Cazacu: „Mestecă și înghite, înghite și mestecă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
maradona79
maradona79  •  18 Martie 2023, 14:08

***. Ma intreb daca exista cu adevarat ca jurnalist sau e doar un pseudonim sub umbrela caruia gesepeistii publica toate mizeriile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Aliluia
Aliluia  •  18 Martie 2023, 13:03

In campionatul nostru ar fi cam asa: “ Arbitrul a venit la meciul nostru si noi pierdem? Blestemul arbitrilor este adevarat! Sa nu mai vina nici un arbitru la meciurile noastre!” . Amin!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează