GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  IBIZA

GALERIE FOTO Campion și la distracție! După titlul cucerit cu City, Grealish s-a distrat la Ibiza alături de o vedetă TV, în timp ce iubita lui era plecată în altă parte

Jack Grealish și Chloe Chaloner
Jack Grealish și Chloe Chaloner

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 12:26 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 13:47

Jack Grealish (26 de ani), proaspăt campion al Angliei cu Manchester City, s-a îmbarcat în avion cu destinația Spania, unde a sărbătorit din nou titlul.

Atacantul englez a profitat de zilele libere primite de la antrenorul Guardiola, și a plecat într-o minivacanță la Ibiza!

Jack Grealish , Foto: BACKGRID / Splash News
Chloe Chaloner, Foto: Instagram
Chloe Chaloner, Foto: Instagram
Jack Grealish , Foto: BACKGRID / Splash News
+18 FOTO

Grealish, surprins în compania lui Chloe Chaloner

Grealish a petrecut în discoteca fratelui fostului internaţional englez Gary Lineker. Acesta s-a distrat la piscină alături de prietenii săi, printre care și-a făcut apariția și vedeta de televiziune Chloe Chaloner, pe internet apărând mai multe fotografii cu ei distrându-se copios, potrivit The Sun.

Noul ambasador al celebrei companii de lux Gucci a petrecut în compania lui Chloe (24 de ani), actrița din serialul Ibiza Weekender. Aceasta a postat mai multe fotografii spectaculoase pe rețelele sociale, cu care i-a încântat pe fani.

Jack Grealish și Sasha Attwood , Foto: Twitter
foto: captură video The Sun
foto: captură video The Sun
foto: captură video The Sun
foto: captură video The Sun
+18 FOTO

Iubita lui Grealish a lipsit de la petrecere

Sasha Attwood, iubita lui Grealish, nu a putut să i se alăture în Ibiza, fiind prezentă la Cannes pentru o ședință foto de modeling.

Presa din Anglia anunță că fotbalistul englez și iubita lui au planuri serioase. La începutul acestei luni, Jack a dezvăluit că vrea să se căsătorească cu modelul din Marea Britanie.

„Mama și tata sunt căsătoriți, așa că bineînțeles că și eu vreau să fac acest lucru. Știu că este ușor de spus, dar scopul meu este doar să fiu fericit. Cred că ăsta este cel mai important lucru în viață”, a spus Jack Grealish pentru The Face.

Citește și:

Cine îl așteaptă pe Marian Drăgulescu, după eliminarea la Survivor: „Dacă mă invită, nu spun nu! Dar nu depind de vreun bărbat!”

Orice pentru a rămâne în Liga 1! Dinamo apelează la „tactica” lui Borcea din 2008, înaintea returului cu U Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mandelu
mandelu  •  28 Mai 2022, 14:26

Si ea la fel,la Cannes . Englezoi....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează