GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONDAMNARE

Fugarul Mario Iorgulescu revine cu noi declarații, după ce a spus că nu va face nici măcar o zi de pușcărie: „Vreau să fiu și eu ascultat! Nu-mi luasem tratamentul”

Așa arată Mario Iorgulescu în prezent +8   FOTO
Așa arată Mario Iorgulescu în prezent

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 18:20 / Actualizat luni, 20 martie 2023 18:50

Fugarul Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru omor, după accidentul auto mortal provocat în 2019, a revenit cu noi declarații, după ieșirea scandaloasă de zilele trecute, când a spus că e sigur că nu va ispăși nici măcar o zi din pedeapsă.

Fiul președintelui de la LPF, care susține că suferă de o boală psihică, se află în acest moment în Italia, unde ar fi internat într-o clinică psihiatrică din Milano. Mario Iorgulescu spune că reacția sa nervoasă s-a produs fiindcă nu și-ar fi luat tratamentul.

Mario Iorgulescu: „Reacționez la impuls, e parte din boala mea”

„Îmi pare rău că declarația pe care am dat-o în presa a sunat sfidătoare. Nu asta a fost intenția mea. Îmi doresc din toată inima să pot fi ascultat și eu. Să se ia în calcul și punctul meu de vedere. 

Am dat acea declarație la nervi și nu-mi luasem tratamentul. Am reacționat impulsiv. Din păcate, trebuie să îmi iau tratamentul, iar atunci când nu o fac, reacționez la impuls și nu gandesc foarte limpede. E parte din boala mea

Fac lucruri din impuls pe care apoi le regret. Știu că dacă este o țară cu posibilitatea de a aresta pe oricine indiferent de câții bani are sau cine este, acea țară este România. Nu vreau sa mă pun în niciun caz contra țării pe care o iubesc din tot sufletul. Doresc doar să fiu și eu ascultat. Măcar atât”, a spus Mario Iorgulescu, conform tabloidului SpyNews.

Cum arată în prezent fugarul Mario Iorgulescu » Postare sfidătoare pe Instagram, din Italia: „Mafia. Viață bună”
SFIDARE
Cum arată în prezent fugarul Mario Iorgulescu » Postare sfidătoare pe Instagram, din Italia: „Mafia. Viață bună”

Ce a spus Mario Iorgulescu zilele trecute: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie!”

Mario Iorgulescu oferise câteva declarații controversate în urmă cu câteva zile:

„Eu nu mai vreau să aud de România cât oi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie. Pentru că sunt protejat de statul italian, care îmi recunoaște actele medicale și care ia în considerare că nu sunt capabil de a conștientiza problemele medicale pe care le am. 

E culpă comună, pentru că șoferul care, din păcate, și-a pierdut viața… Eu eram băut la volan, recunosc, am reacționat pe moment, într-o criză de nervi, și m-am urcat băut la volan, un lucru pe care eu nu îl fac de fel, pentru că mereu am fost cu câte un bodygoard sau un șofer după mine”, a spus recent Mario Iorgulescu, potrivit as.ro

Cum arată în prezent fugarul Mario Iorgulescu

+4 FOTO

Mario Iorgulescu nu ar suferi de afecțiuni psihice care să-l împiedice să-și ispășească pedeapsa de 15 ani și 8 luni de închisoare pentru omor, se arată în decizia Tribunalului București de motivare a condamnării fiului lui Gino Iorgulescu. De asemenea, se precizează că fugarul avea discernământ în momentul în care a provocat accidentul auto mortal din 2019.

Conform magistratului, probele depuse la dosar nu au indicat că Mario Iorgulescu n-ar fi avut discernământ în momentul producerii accidentului, așa cum avocații acestuia au încercat să motiveze

Datele cheie din dosarul lui Mario Iorgulescu, fugit în Italia + Mai are o condamnare cu executare

  • La două săptămâni de la accidentul din 2019 în care a provocat decesul unui bărbat, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Expertiza tehnică a relevat faptul că în momentul impactului Mario Iorgulescu conducea cu o viteză aproximativă de 240 km/h.
  • Mario Iorgulescu a consumat cocaină în ziua accidentului, conform expertizei medicale. În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.
  • A fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Decizia nu e una definitivă.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Steliano Filip, îndrăgostit până peste cap! Stelu și noua iubită, Fiviane, s-au cununat la Starea Civilă

GALERIE FOTO Vedeta din România care a fost pe Camp Nou la Barcelona - Real Madrid: „Credea că îl duc la Cluj”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
steaua.libera
steaua.libera  •  21 Martie 2023, 12:47

Asta se da ***, incredibil

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pladimirvutin
pladimirvutin  •  20 Martie 2023, 22:55
Postat de Mondo pe 20 Martie 2023, 21:14

Pus sub supraveghere judiciara in one de casele de odihna, Jilava, Poarta Alba, ... , ar fii printre cei impulsivi, iar oamenii de bine vor avea grija sa-si ia tratamentul in timp. Hotel Jilava este cea mai buna locatie pt criminal.

***. ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mondo
Mondo  •  20 Martie 2023, 21:14

Pus sub supraveghere judiciara in one de casele de odihna, Jilava, Poarta Alba, ... , ar fii printre cei impulsivi, iar oamenii de bine vor avea grija sa-si ia tratamentul in timp. Hotel Jilava este cea mai buna locatie pt criminal.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează