STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

Pornhub a publicat statisticile: cum a evoluat traficul în țările în carantină, inclusiv România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 10:50

Site-ul de filme pentru adulți Pornhub a realizat un studiu în această perioadă marcată de pandemia de coronavirus și de autoizolare, în care a monitorizat traficul la nivel mondial și structurat, pe mai multe țări.

Conform Pornhub, mai mult de 120 de milioane de oameni vizitează site-ul în fiecare zi, însă în aceste zile, în care oamenii stau izolați sau lucrează de acasă, lucurile s-au schimbat.

Forbes le-a cerut celor de la Pornhub să le ofere o serie de statistici cu privire la felul în care autoizolarea și munca de acasă influențează traficul pe site.

Creștere la nivel mondial

Statisticienii Pornhub au comparat traficul de dinaintea răspândirii coronavirus la nivel mondial cu traficul din această perioadă, în care majoritatea țărilor au impus restricții dure.

Față de luna februarie, pe 17 martie s-a putut observa o creștere a traficului de 11.6%.

Situația în România

Și România a înregistrat o creștere a traficului considerabilă în această perioadă, deși mai mică decât cea la nivel mondial. Un vârf al creșterii de 8.9% a fost înregistrat pe 13 martie, la 15 zile după apariția primului caz de coronavirus în țara noastră.

Creștere majoră de trafic în Italia

Italia a fost prima țară europeană care și-a închis granițele și a pus în aplicare o carantină la nivel național. Următorul grafic arată modul în care s-a schimbat traficul din Italia în ultimele săptămâni. 

Creșterea drastică de 57% pe 12 martie a apărut după ce Pornhub a oferit servicii premium gratuite în toată Italia, o ofertă care a fost, în mod clar, apreciată de italieni.

Citește și alte știri despre coronavirus:Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Slatina
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Handbal M
Sporting - HC Dobrogea Sud
Digi 4
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Dinamo Kiev - Gent
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Ferencvaros - Molde
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1