GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Antrenoarea româncă de kickboxing e cucerită de un bărbat însurat » Vrea să îi fie a doua nevastă: „Nu cred în monogamie”

Simona Hapciuc încă e îndrăgostită de fostul iubit. Foto: Instagram @eusimonahapciuc +42   FOTO
Simona Hapciuc încă e îndrăgostită de fostul iubit. Foto: Instagram @eusimonahapciuc

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 15:34 / Actualizat joi, 25 mai 2023 16:05

Simona Hapciuc (33 de ani), antrenoare de kickboxing și prezentatoare a galelor RXF MMA, revine în atenția presei cu declarațiile neașteptate despre viața ei personală.

În 2021, Simona Hapciuc participa la Survivor România, emisiune care pe atunci era difuzată la Kanal D. Era cunoscută drept actrița care a jucat în serialul „Trăsniții”, de la Prima TV. Ulterior, a căpătat un capital de imagine, a cochetat cu televiziunea, a lucrat la Antena Stars, dar a bifat și mai multe apariții în diverse emisiuni. 

Simona Hapciuc. Foto: Instagram @eusimonahapciuc
Simona Hapciuc. Foto: Instagram @eusimonahapciuc
Simona Hapciuc. Foto: Instagram @eusimonahapciuc
Simona Hapciuc. Foto: Instagram @eusimonahapciuc
+38 FOTO

Simona Hapciuc: „Este o perioadă bună profesional”

De ceva vreme, ea are succes în lumea sportului. Pasionată dintotdeauna de fitness, Simona Hapciuc e antrenoare de kickboxing, dar și prezentatoare a galelor RXF MMA. 

„Este o perioadă bună profesional. S-a întâmplat să primesc multe proiecte din toate direcțiile și să mă fac remarcată. Prezint Gala RXF, tombolele. Am primit o ofertă de job în Dubai. O să am ocazia să mă mut acolo. Voi lucra pentru fostul meu iubit la firma lui”, s-a lăudat Simona Hapciuc într-un interviu pentru Fanatik.

Simona Hapciuc: „El a fost iubirea vieții mele”

Nu doar în carieră speră să aibă succes, ci și în dragoste. Simona Hapciuc e în continuare îndrăgostită de fostul iubit arab, care s-a căsătorit între timp. 

„Iubire există între noi, eu îl iubesc. Pot spune că el a fost iubirea vieții mele și cel mai important bărbat din viața mea. Și Dimi (n.r. fiul ei ) îl iubește, îl idolatrizează. Dar știi ce este, iubirea noastră a ținut un an și jumătate. Iubirea aceea mare în care faci orice pentru el, fugi și la capătul lumii. El este însurat, dar știi cum este la arabi. Să aibă a doua nevastă, a treia, nu este o problemă”, a spus Simona Hapciuc, în același interviu.

Simona Hapciuc. Foto: Instagram @eusimonahapciuc
Simona Hapciuc. Foto: Instagram @eusimonahapciuc
Simona Hapciuc. Foto: Instagram @eusimonahapciuc
Simona Hapciuc. Foto: Instagram @eusimonahapciuc
+38 FOTO

Simona Hapciuc încă e îndrăgostită de fostul iubit. Vrea să îi fie a doua nevastă: „Nu cred în monogamie”

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 e dispusă chiar să părăsească România pentru bărbatul de care e îndrăgostită, s-ar muta oricând în Dubai, dacă n-ar mai avea de muncă în țară. 

„El are o firmă acolo, deține o firmă de construcții. El construiește clădiri de birouri. Mi-a spus să vin la el, să plec din România. Luasem în calcul să mă mut. Apoi a venit proiectul de la RXF despre care am crezut că este un proiect de câteva luni.

Se pare că proiectul s-a întins pe un an. Eu îmi doresc să plec din România în condițiile în care să îl cresc pe Dimi (n.r. fiul ei ) într-un alt mediu decât aici. Eu și fostul meu suntem buni prieteni. Și el are copii. Are trei fete și vorbim mult și pe partea de parenting”, a mai spus Simona Hapciuc, care e dispusă să își schimbe religia pentru bărbatul iubit. 

Totodată, nici nu o interesează că acesta e căsătorit. „El m-a întrebat dacă vreau să mă mut acolo, dacă vreau să-mi schimb religia. Eu nu sunt atașată de nicio religie. Nu aș simți că aș face un sacrificiu. În trecut nu exista monogamie. Monogamia a apărut acum 600 de ani de când biserica a impus asta. Eu nu cred în monogamie. În viață nu aparții nimănui. Singur te naști, singur mori”, a încheiat ea.

Citește și:

Scandalizat de promovarea excesivă a Andreei Bododel la meciurile Farului

Iubita fotbalistului de la Farul a atras toate privirile la meciul cu FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
VardyParty
VardyParty  •  26 Mai 2023, 17:47
Postat de energydrik pe 26 Mai 2023, 12:08

Daca arabu lucra casier la Mega, il mai iubea? :)))))

Numai daca era cotizant la DDB.

EdsonArantes
EdsonArantes  •  26 Mai 2023, 17:22

"Non c'è due senza tre - è un proverbio della cultura popolare italiana, lo si trova simile anche in altre culture e lingue......

steaua.tm
steaua.tm  •  26 Mai 2023, 14:20

Salarga de ea! Adevarul ca noi avem cele mai multe vedete pe m2!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează