GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Soția fotbalistului român a izbucnit: „Aici în fiecare zi e împușcat cineva. Fac atac de panică la cinema”

Elena Mățan, partenera lui Alexandru Mățan (Columbus Crew), a argumentat de ce nu s-ar muta niciodată definitiv în SUA +49   FOTO
Elena Mățan, partenera lui Alexandru Mățan (Columbus Crew), a argumentat de ce nu s-ar muta niciodată definitiv în SUA

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 10:55 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 10:58

Elena Mățan, partenera lui Alexandru Mățan (Columbus Crew), a argumentat de ce nu s-ar muta niciodată definitiv în SUA.

După experiența de la Rapid (august-decembrie 2022), Mățan a revenit la Columbus la finalul anului trecut, alături de Elena, logodnica lui deja de 3 ani.

Elena Mățan: „În SUA îți este frică să mergi noaptea pe stradă”

Elena, sotia lui Alex Matan, foto: Instagram @elena.matan
+45 FOTO

Într-o sesiune de Q&A, Elena Mățan a răspuns pe Instagram la întrebarea „Cum este viața în America? Avantaje și dezavantaje”.

„Este o experiență frumoasă, însă nu m-aș muta definitiv aici. Avantajele sunt oportunitățile pe care ți le oferă (n.r. - SUA), în materie de orice, învățământ, business etc. 

Dezavantajele sunt armele, în fiecare e împușcat cineva, atentate la școli, cinema, magazine. Eu de când locuiesc aici și a fost atentatul la cinema nu mai pot merge, fac atac de panică de la frică. Îți este frică să mergi noaptea pe stradă, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată”, a răspuns Elena Mățan.

Elena, sotia lui Alex Matan, foto: Instagram @elena.matan
+45 FOTO

Elena Livadariu este pasionată de modă și are propria linie vestimentară, pe care o promovează cu mândrie pe contul de Instagram. Aceasta postează des fotografii spectaculoase pe rețelele de socializare, cu care i-a încântat pe urmăritori.

Iubita însărcinată a lui Neymar, devastată după ce fotbalistul a fost surprins în club cu două fete
METROSPORT
Iubita însărcinată a lui Neymar, devastată după ce fotbalistul a fost surprins în club cu două fete
Marius Lăcătuș și soția acestuia, nașii cuplului Maria Simion și Alexandru » Fostul fotbalist a atras toate privirile la nunta creatoarei de modă
METROSPORT
Marius Lăcătuș și soția acestuia, nașii cuplului Maria Simion și Alexandru » Fostul fotbalist a atras toate privirile la nunta creatoarei de modă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
gicab
gicab  •  25 Septembrie 2023, 08:00
Postat de X01Y pe 25 Septembrie 2023, 05:38

Femeia e bună și arată că vrea, vb cântecului. Nici nu mai sunt mirat de aceste "combinații" : el fotbalist, ea creatoare (digitală, de modă, de conținut, de .........ce-o fi) cu condiția să aiba cat mai mulți follow-eri și să primească mesaje gen " ce ***". Fotbal? Dă-i în mă-sa, ăștia din Europa au ceva cu noi, nu le plac românii. Noroc cu campionatele puternice din China, Coreea, Arabia Saudită, SUA unde băetzii simt că sunt doriți. Noroc cu GSP-ul că-i ține în viață.

By andra mocanu cara sta toată ziua pe Instagram Facebook twitter și produce și ea conținut

boierasul
boierasul  •  25 Septembrie 2023, 07:51
Postat de tristan pe 24 Septembrie 2023, 12:16

si eu am stat vreo 12 luni in US in vreo 3 state..e adevarat ca auzeam destul de des , la radio ,cate un caz de asta, atentate in cinema ,scoli sau chiar mall..dar totusi, nu mi a fost frica sa merg pe strada noaptea..depinde unde vrei sa sau pe unde vrei sa mergi noaptea..nu e chair asa..partial are dreptate .sa zic de Rusia unde m au acostat niste golani in plin cetrul Moscovei,ziua in amiaza mare si mi au cerut bani si tigari?si politia era la 10 de m si nu a intervenit?suporteri ai lui Lokomotv Moskova , dupa fulare

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Misu1950
Misu1950  •  25 Septembrie 2023, 07:21

Ce mila imi e de ea, dar de nevasta-mea care poate iesi dupa ora 21 pe strada mi se rupe sufletul...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează