GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Wanda Nara a „rupt” Instagramul cu ultima postare incendiară » A strâns 500.000 de like-uri în timp-record

Wanda Nara, 36 de ani, continuă să-și încânte fanii de pe rețelele de socializare. +49   FOTO
Wanda Nara, 36 de ani, continuă să-și încânte fanii de pe rețelele de socializare.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 16:24 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 16:32

Wanda Nara, 36 de ani, continuă să-și încânte fanii de pe rețelele de socializare.

Fosta parteneră a lui Mauro Icardi a pozat într-un bikini roz pe Instagram, în care modelul își etalează corpul lucrat. A strâns peste 500.000 de like-uri în mai puțin de 24 de ore de la publicare.

+45 FOTO

Mauro Icardi o face praf pe Wanda Nara, care apare în patul unui rapper: „E de râsul tuturor”

Wanda a provocat rumoare după ce a apărut în videoclipul unui rapper argentinian, L-Gante. Piesa se numește „Ultimul romantic”, iar Wanda apare într-o scenă senzuală, în pat, îmbrăcată sumar, în timp ce cântărețul se apropie lasciv de ea. 

Imaginile au provocat o răbufnire din partea lui Icardi, atacantul în vârstă de 29 de ani al lui Galatasaray, care a „tunat” pe Instagram: „Se face de râsul lumii cu comportamentul și cu atitudinea ei. Adevărul este că nu vreau să mai susțin și să apăr ceea ce nu mai este de apărat”. 

Mauro Icardi s-a dus în Argentina să vorbească cu Wanda, după apariția videoclipului, fără permisiunea celor de la Galatasaray, scrie presa britanică. Icardi nu a reușit să intre în hotel să o interpeleze pe Wanda, fiind oprit de serviciul de pază. Soția lui Icardi se află în Argentina unde e moderator al emisiunii „The Masked Singer”. 

+45 FOTO

Reacția lui Jamie Vardy în fața fanilor adverși, după golul înscris în poarta lui Wolverhampton Wanderers, i-a adus un val de critici + Ce a băut înainte să intre pe teren

Barcelona, victorie entuziasmantă în La Liga » Pe cine a elogiat Xavi după meciul cu Bilbao

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  24 Ianuarie 2023, 13:37

bah, baieti, de ce? de ce? cu tot respectul fata de doamne, e urata rau, e supraponderala, plina de vergeturi si inutila... de ce?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează