FANS UNITED  »  

Regulament concurs “Ghicește scorurile la Mondial”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 15:47 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 17:19

Organizatorul este Ringier Sportal S.R.L., cu sediul în București, Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A, Iride Business Park, înmatriculată la Registrul Comerțului cu nr. J40/4372/29.03.2018, cod fiscal RO 39114787, (denumită în continuare “Organizator” sau “Ringier Sportal”).

I. Organizatorul concursului

Decizia de derulare a campaniei promoționale conform regulilor din prezentul regulament este finală și obligatorie pentru participanți. Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament (“Regulamentul”), obligatoriu pentru toți participanții. Regulamentul campaniei va fi publicat în ziua începerii campaniei pe site-ul www.gsp.ro. Regulamentul este disponibil, oricărui solicitant la adresa Organizatorului Ringier Sportal, bd. Dimitrie Pompeiu, nr 9-9A, Iride Business Park, sector 2, București.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica/completa și/sau schimba Regulamentul, precum și dreptul de a suspenda și/sau înceta Campania, cu condiția înștiințării prealabile a participanților cu privire la orice modificare/completare a vreuneia din prevederile acestuia și prin întocmirea unui Act Adițional la prezentul regulament, notificat și autentificat. Eventualele modificări vor intra în vigoare numai după ce vor fi aduse la cunoștință publicului pe site-ul www.gsp.ro și/sau pe pagina de facebook a publicației gsp.ro.

II. Locul si durata concursului

Concursul se desfasoara in perioada 7 - 18 decembrie 2022, pe site-ul www.gsp.ro, și se adresează exclusiv persoanelor de peste 18 ani.

III. Modul de participare

Intra pe www.gsp.ro in perioada  7 - 18 decembrie 2022 si acceseaza zona dedicată concursului “Ghicește scorurile la Mondial” din contul tău sau widgeturile de concurs plasate în diverse articole publicate pe site. Pentru a te putea înscrie în concursul cu premii, trebuie să fii autentificat pe GSP.ro, ceea ce presupune să ai deja un cont de utilizator sau să se înregistrezi pe GSP.ro prin intermediul sistemului de logare existent pe site.

Dacă nu ești logat, nu vei putea participa la concurs. Dacă nu ai cont făcut pe gsp.ro îți poți face gratuit unul aici: https://bit.ly/LOGIN_GSP

Alege scorul care crezi ca se va înregistra la partida respectivă și apasă pe butonul Trimite. Astfel vei fi înscris automat în concurs. Pentru a avea mai multe șanse este recomandat să plasezi predicțiile tale pe cât mai multe dintre cele 8 meciuri incluse în joc. La final, dacă vei câștiga, te vom anunța printr-un mesaj pe adresa de email asociată contului tău de user de pe gsp.ro

Te poți înscrie în concurs doar pe www.gsp.ro. Modulul de concurs de pe www.gsp.ro este disponibil în perioada 7 - 18 decembrie 2022.

Punctele pentru concursul "Ghicește scorurile la Mondiale" se vor acorda după cum urmează:

Un jucător care va ghici scorul exact pentru un meci va primi 50 de puncte. Dacă nu va ghici scorul corect, el va putea primi totuși puncte, după cum urmează:

  • 10 puncte pentru pronosticul corect (victorie echipa A, egal sau victorie echipa B)
  • 10 puncte pentru numărul corect de goluri înscrise de o echipă
  • 10 puncte pentru diferența corectă dintre golurile marcate de cele două echipe

Exemplu:

  • Dacă un utilizator alege scorul de 2-1 pentru meciul Spania - Germania, iar acel meci se încheie chiar cu scorul de 2-1, atunci utilizatorul va primi 50 de puncte
  • Dacă utilizatorul a ales scorul de 3-1, el va primi 20 de puncte (10p pentru pronostic corect + 10p pentru număr corect de goluri marcate de Germania)
  • Dacă utilizatorul a ales scorul de 2-0, el va primi 20 de puncte (10p pentru pronostic corect + 10p pentru număr corect de goluri marcate de Spania)
  • Dacă utilizatorul a ales scorul de 3-0, el va primi 10 de puncte (pentru pronostic corect)
  • Dacă utilizatorul a ales scorul de 2-3, el va primi 10 de puncte (pentru număr corect de goluri marcate de Spania)
  • Dacă utilizatorul a ales scorul de 0-1, el va primi 10 de puncte (pentru număr corect de goluri marcate de Germania)
  • Dacă utilizatorul a ales scorul de 1-1, el va primi 10 de puncte (pentru număr corect de goluri marcate de Germania)
  • Dacă utilizatorul a ales scorul de 2-2, el va primi 10 de puncte (pentru număr corect de goluri marcate de Spania)
  • Dacă utilizatorul a ales scorul de 0-2 sau 0-0, el va primi zero puncte etc

Poți adăuga sau modifica predicțiile tale până cu 15 minute înainte de ora oficială de start a meciului.

Se iau în calcul evenimentele și scorul înregistrate în timpul regulamentar (fără eventuale reprize de prelungiri și/sau lovituri de departajare, acolo unde ele vor fi posibile)

Datele luate în considerare în acest joc sunt sunt cele puse la dispoziție de Enetpulse, furnizor oficial de date sportive pentru secțiunea Livescore de pe GSP.ro.

Eventualele nelămuriri pot fi transmise pe adresa de email [email protected]

IV. Cum se acorda premiile

Premiile se vor acorda pe baza punctelor adunate de utilizatorii care participă pe toată perioada concursului. La finalul perioadei, primii 20 de participanți în ordinea punctelor adunate sunt desemnați câștigători. În caz de egalitate de puncte, premiile vor fi acordate prin tragere la sorți, folosind functia random din excel.

La egalitate de puncte între mai mulți participanți, poziția acestora în clasament va fi stabilită prin tragere la sorți. De exemplu, dacă avem 5 participanți cu același număr de puncte pe locurile 3-7, pozițiile acestora în ierarhia finală (și, implicit, premiile) vor fi decise prin tragere la sorți. De asemenea, dacă vor fi 25 participanți cu același număr de puncte pe pozițiile 1-25, se va alege, prin tragere la sorți, ordinea primilor 20 și doar aceștia vor fi premiați.

Câștigătorii vor fi afișați în pagina jocului în cel mult 48 de ore de la terminarea meciului. Ulterior, ei vor fi contactați exclusiv prin e-mail, printr-un mesaj trimis la adresa atașată contului de utilizator GSP, pentru a-și confirma identitatea și a furniza datele necesare, proceduri absolut necesare înainte de încasarea premiului. Suma aferentă premiului va fi plătită exclusiv prin cont bancar.

Lista câștigătorilor va fi publicată pe data de 20 decembrie 2022 pe www.gsp.ro.

V. Intrarea în posesia premiului

Câștigătorii vor fi anunțați că au câștigat unul din premiile concursului, exclusiv pe adresa de email asociată contului pe care și l-au făcut pe gsp.ro. Aceștia sunt obligați să trimită în maximum 5 zile calendaristice de la primirea emailului următoarele informații, pentru a revendica premiul: numele, prenumele, numărului de telefon, copie după buletin și contul bancar în care va fi virat premiul în bani câștigat, contul bancar trebuie sa aiba drept titular castigatorul. Câștigătorul este responsabil pentru corectitudinea datelor trimise organizatorului.

Validarea premiilor se va face doar de pe adresa de email cu care s-au inscris in concurs.

Premiile în bani vor fi virate în contul câștigătorului în termen de 90 de zile de la data revendicării premiului.

Premiile vor fi înmânate câștigătorilor după completarea unui acord de prelucrare a datelor personale în urma validării câștigătorilor campaniei “Ghicește scorurile la Mondial”.

Premiile în bani cu valoare netă de peste 600 de lei vor fi impozitate la sursă cu 10%. Astfel, valoarea premiilor este valoarea finală pe care o primește câștigătorul în cont, impozitul de 10% aferent sumei respective fiind plătit de organizator.

VI. Premii

  • Locul 1 = 2.000 de lei
  • Locul 2 = 1.000 de lei
  • Locul 3 = 800 de lei
  • Locul 4 = 700 de lei
  • Locul 5 = 600 de lei
  • Locul 6 = 500 de lei
  • Locul 7 = 400 de lei
  • Locul 8 = 300 de lei
  • Locul 9 = 200 de lei
  • Locurile 10-20 = câte 100

Valoarea totală a premiilor: 7.810 lei 

VII. Impozitul pe venitul obținut

Organizatorul își asumă răspunderea plății impozitelor pe venitul obținut ca urmare a castigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al României în vigoare. În cazul castigurilor in bunuri, valorile sunt nete (adică din valoarea brută a castigului, organizatorul reține câștigătorului impozitul aferent), bunul în posesia căruia intra reprezentand castigul după impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi reținut de către societate si va fi virat la bugetul de stat în termenul legal. Castigatorii premiilor in bunuri sunt beneficiarii câștigului plus impozitul aferent. Impozitul va fi achitat de către organizator. Premiile vor fi ridicate de la adresa de corespondență a organizatorului sau, dupa caz, vor fi trimise pe adresa de domiciliu din actul de identitate. Nu se acorda contravaloarea in bani in cazul premiilor in bunuri.

VIII. TEMEIUL LEGAL

Campania „Ghicește scorurile la Mondial” este organizată în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorilor. Ca atare, aceștia nu au niciun fel de obligație în cazul furnizării unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului în condiții normale a premiului.

IX DREPTUL DE PARTICIPARE  

Campania „Ghicește scorurile la Mondial” este deschisă tuturor persoanelor fizice cu reședința în România, cu vârsta de cel puțin 18 ani, împliniți până la data începerii Campaniei și care respectă prevederile prezentului regulament oficial. Participarea la această Campanie implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament Oficial.

Nu sunt eligibile pentru a participa la campania promoțională “Ghicește scorurile la Mondial” angajații și/sau colaboratorii RINGIER SPORTAL, precum și rudele acestora până la gradul IV inclusiv, persoanele juridice sau asociațiile familiale sau acele persoane fizice sau juridice, în care RINGIER SPORTAL, dețin participații, funcții sau au vreun interes, indiferent de natura acestuia, precum și angajații agențiilor implicate și ai companiilor distribuitoare ale RINGIER SPORTAL și rudele acestora, până la gradul IV inclusiv.

Prin participarea la aceasta Campanie, participanții sunt de acord să se supună și să respecte prevederile, termenii și condițiile prezentului Regulament Oficial. Prin participarea la campanie se consideră acceptarea automată a înregistrării în baza de date de consumatori a companiei RINGIER SPORTAL și a primirii oricăror tipuri de mesaje legate de campanie din partea Organizatorului.

Regulamentul este disponibil pe site-ul www.gsp.ro sau va fi comunicat gratuit, oricui solicită o copie a regulamentului, la adresa organizatorului: RINGIER SPORTAL S.R.L., Bd. Dimitrie Pompeiu, nr.9-9A, sector 2, București.

X PERSOANELE LIPSITE DE CAPACITATE DE EXERCIȚIU  

În cazul în care câștigătorul unuia dintre premiile oferite în Campanie este o persoană lipsită de capacitate de exercițiu, sau persoană în imposibilitate fizică de a se deplasa, aceasta este îndreptățită să între în posesia premiului prin intermediul tutorelui sau reprezentantului sau legal, sau al oricărei alte persoane împuternicite în acest sens.

În cazul în care câștigătorul unuia dintre premiile oferite în Campanie este o persoană cu capacitate de exercițiu restrânsă, aceasta este îndreptățită să intre în posesia premiului prezentând acordul scris al tutorelui sau reprezentantului sau legal, sau al oricărei alte persoane împuternicite în acest sens.

Organizatorul este absolvit de orice răspundere decurgând din acordarea oficială a premiului reprezentanților persoanelor aici indicate, care au justificat calitatea acestora, precum și de plata oricăror despăgubiri sau soluționarea reclamațiilor de orice natură legate de această provenite de la terțe părți.

XI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

RINGIER SPORTAL SRL prelucrează datele personale pe care le furnizează Participanții atunci când se înscriu în Campania promoțională „Ghicește scorurile la Mondial”  când își exprimă consimțământul să primească comunicări comerciale sau să participe la sondajele și chestionarele RINGIER SPORTAL SRL, sau contactează Organizatorul prin orice mijloace de comunicare.

Prelucrăm datele dvs. personale pentru următoarele scopuri:

Organizarea de concursuri și promoțiiDacă sunt de acord, Participanții pot participa la concursurile și loteriile cu premii organizate de RINGIER SPORTAL SRL.De asemenea, atunci cand organizează concursuri, RINGIER SPORTAL SRL are interesul legitim să preluceze date pentru efectuarea formalitatilor aferente pentru acordarea premiilor revendicate de castigatori, solutionarea oricaror plangeri in legatura cu organizarea si desfasurarea campaniilor si acordarea premiilor; punerea in aplicare a prevederilor regulamentului, investigarea eventualelor incalcari, realizarea diverselor raportari.Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimțământart. 6(1)(f) GDPR – interes legitim
Inregistrarea convorbirilor telefonice cu castigatorii concursurilor organizate de RINGIER SPORTAL SRLRINGIER SPORTAL SRL poate inregistra convorbirile telefonice cu persoanele declarate castigatoare in concursurile / loteriile organizate de aceasta. Inregistrarea convorbirilor ajută Organizatorul sa gestioneze activitatea sa interna in departamentul care se ocupa de promotii / marketing, dar si pentru a asigura dovada aspectelor agreate cu castigatorii in cazul unor potentiale dispute sau litigii cu privire la premiile acordate.Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ  pentru înregistrarea convorbiriisi  art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim
Transmiterea de comunicări comerciale, invitații de a participa la concursuri, chestionare sau sondajeRINGIER SPORTAL SRL dorește să transmită Participanților materiale promoționale, să îi informeze în legătură cu noile produse / servicii oferite de Organizator, să lanseze invitații de a participa la loterii promoționale, la sondaje sau de a răspunde la chestionare și pentru a le comunica alte informații similare pe care le consideră că pot fi de interes pentru Participanți, inclusiv, dacă aceștia sunt de acord, prin transmiterea de materiale promoționale / comunicări de marketing privind produsele / serviciile partenerilor Organizatorului.Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ
Îndeplinirea unor obligații legale

Uneori prelucrarea datelor este necesară pentru a permite îndeplinirea obligațiile legale ce revin RINGIER SPORTAL SRL, cum ar fi:

·          plata impozitelor și a contribuțiilor relevante (e.g. câștigătorii concursurilor), raportarea către autoritățile fiscale relevante și ținerea unor evidențe contabile;

·          arhivarea datelor conform legislației aplicabile;

·          publicarea numelui câștigătorilor și a premiilor acordate în loteriile promoționale organizate.

Temei juridic: art. 6(1)(c) GDPR – executarea unei obligații legale
Apărarea drepturilor și intereselor în justițiePentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicat Organizatorul.Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR – apărarea drepturilor și intereselor operatorului

 

A. ENTITĂȚILE CĂRORA LE VOR FI DEZVALUITE DATELE

RINGIER SPORTAL SRL poate dezvalui datele cu caracter personal ale Participanților catre (i) entitatile si/sau persoanele imputernicite de RINGIER SPORTAL SRL (din EEA sau din state terte) implicate in furnizarea comunicarilor comerciale (cum ar fi furnizorilor de centre de date, furnizori de servicii de plata pentru diverse facilitati de plata, furnizorii de platforme de e-mailing cum ar fi Google Mail), organizarea si desfasurarea concursurilor / promotiilor Organizatorului (inclusiv atunci cand sunt organizate in parteneriat cu alte entitati); (ii) daca RINGIER SPORTAL SRL are obligatia de a divulga datele personale in scopul conformarii cu orice obligatie legala sau decizie a unei autoritati judiciare, autoritati publice sau organ guvernamental; sau (iii) daca Organizatorului i se cere sau i se permite in alt mod sa facă acest lucru conform legislației aplicabile.

B. DURATA DE PASTRARE A DATELOR

RINGIER SPORTAL SRL păstrează datele cu caracter personal ale Participanților atât cât este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Spre exemplu, daca un Participant este castigator al unui concurs organizat de RINGIER SPORTAL SRL, Organizatorul poate pastra datele cu caracter personal ale câștigătorului pentru o perioadă de 3 ani de la data la care a expirat termenul in care premiul ar fi trebuit sa fie revendicat sau de la data la care a revendicat premiul. Ulterior, anumite date cu caracter personal ar putea fi pastrate pentru o perioada mai lunga, pentru scop de arhivare, conform regulilor de arhivare aplicabile.

C. DREPTURILE PARTICIPANȚILOR ÎN CALITATE DE PERSOANE VIZATE

Conform legii, Participanților le sunt recunoscute urmatoarele drepturi in calitate de persoane vizate:

a)        Dreptul de acces

Participanții pot obtine de la RINGIER SPORTAL SRL confirmarea ca aceasta prelucrează datele lor personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii

b)        Dreptul de a corecta datele

Participanții pot solicita Organizatorului modificarea datelor dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.

c)        Dreptul la stergere

Participanții pot solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate si prelucrate de către RINGIER SPORTAL SRL; (ii) Participanții și-au retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si RINGIER SPORTAL SRL nu le mai poate prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante.

d)        Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie

Participanții pot sa își retragă oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant. De asemenea, se pot opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Organizatorului, din motive care tin de situatia lor specifica.

e)                    Restrictionare

in anumite conditii, Participanții pot solicita restrictionarea prelucrarii datelor lor personale

f)         Dreptul la portabilitatea datelor

in masura in care RINGIER SPORTAL SRL prelucrează datele prin mijloace automate, Participanții pot solicita Organisatorului, in conditiile legii, sa furnizeze datele lor intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat.  Daca solicită acest lucru, RINGIER SPORTAL SRL poate sa transmită datele Participanților unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.

g)        Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere

Participanții au dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care aceștia consideră ca le-au fost incalcate drepturile:Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania [email protected]

 

Pentru mai multe detalii sau pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele date de contact:

Responsabilul cu Protectia Datelor Ringier

Adresa: Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A, Sector 2, Bucuresti, Romania

Email: [[email protected]] Telefon: [+40 21 20 30 821].

XII. ÎNCETAREA CAMPANIEI  

Prezenta campanie poate înceta numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră* sau printr-o decizie a Organizatorului.

*Forța Majoră, convenită ca fiind evenimentul imprevizibil și de neînlăturat, petrecut după intrarea în vigoare a prezentului regulament și care împiedică partea sau părțile să-și îndeplinească obligațiile contractuale, exonerează de răspundere partea care o invocă, pe durată de existența a cazului de Forță Majoră, confirmat de Cameră de Comerț și Industrie a României.

XIII. LITIGII  

Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanții la prezența campanie se vor rezolvă pe cale amiabila sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

Eventualele reclamații legate de derularea campaniei se vor putea trimite pe următoarea adresă: RINGIER SPORTAL SRL, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu, Iride Business Center, nr 9-9A, sector 2, București, în termenul legal prevăzut de legea în vigoare. După această data, Organizatorul nu va mai luă în considerație nici o contestație.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează