INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Rafael Leao de 10 » Milan îi mărește de cinci ori salariul și îi dă număr pe care nu l-a avut niciodată

Rafael Leao. Foto: Instagram
Rafael Leao. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 12:18 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 13:46

AC Milan anunță astăzi noul contract semnat de Rafael Leao (23 de ani) până în 2028. De la 1,5 milioane pe sezon trece la 7 milioane cu tot cu bonusuri. Portughezul va avea și o clauză de reziliere de 175 de milioane de euro, care-i va îndepărta de cumpărători.

Finalmente a venit și ziua lui Rafael Leao. Atacantul ce va împlini 24 de ani pe 10 iunie semnează astăzi prelungirea contractului cu AC Milan. Rossonerii îl blindează pe portughez cu un acord până în 2028 și o clauză de reziliere cifrată la 175 de milioane de euro, sumă care-i va ține departe pe eventalii curtezani ai jucătorilui. Și salariul oferit este pe măsură!

FC Voluntari și-a găsit antrenor »  Gazeta a aflat numele înlocuitorului lui Ciobotariu
ANTRENOR
FC Voluntari și-a găsit antrenor » Gazeta a aflat numele înlocuitorului lui Ciobotariu

Rafael Leao e cel mai bine plătit la AC Milan

Leao, care în prezent câștigă doar 1,5 milioane net de euro anual, va trece la un nivel mult superior înțelegerii actuale. 

Potrivit Gazzetta dello Sport, noul său salariu de bază va fi de 5 milioane, la care se adaugă bonusuri de la o lună la alta, cu care poate ajunge la peste 7 milioane. în stagiunea următoare. În sezoanele succesive media va fi de 6,5 millioane plus bonusuri în funcție de performanță.

Cu alte cuvinte, Rafael Leao va primi aproape de cinci ori mai mulți bani decât acum, devenind cel mai bine plătit jucător din lotul lui Stefano Pioli. Și clauza de 175 de milioane de euro nu va fi activabilă decât în anumite perioade ale contractului semnat acum de cel mai bun fotbalist al „Diavolului milanez” din sezonul trecut.

162 de meciuriare Rafael Leao în tricoul lui Milan (115 ca titular), cu 41 de goluri marcate și 36 de assisturi oferite pentru rossoneri

Rafael Leao, noul număr 10 de la AC Milan?

Nu e singura favoare făcută lui Leão. „Reînnoire de nota 10”, a titrat cotidianul roz, aluzie nu doar la condițiile financiare super obținute de lusitanul adus de la Lille în vara lui 2019 pentru 24 de milioane plus transferul lui Tiago Djalo. Rafael poate primi în sezonul viitor un tricou cu greutate la Milan, pe care l-au purtat Rivera, Gullit, Savicevic. Boban, Rui Costa și Seedorf.

Este decarul, ce se află în prezent în proprietarea lui Brahim Diaz, un jucător de care AC Milan s-ar despărți în această vară, urmând să-l retrimită înapoi la Real Madrid. Va lăsa actualul număr 17 pentru un 10 cu mare responsabilități. Pe care nu l-a mai avut la nicio echipă: la Sporting a jucat cu 93, la Lille cu 7, iar la națională poartă 15 pe spate.

3 goluria reușit Rafel Leao în 18 selecții la naționala Portuigaliei: două la CM 2022 din Qatar și unu marcat în preliminariile CE 2024

Citește și:

Șoc la UEFA! Marciniak riscă să fie exclus de la finala Ligii: Istvan Kovacs ar putea arbitra Manchester City - Inter

Ziua decisivă pentru Dan Petrescu și CFR Cluj! Antrenorul a dat deja răspunsul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează