INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG a transferat un superatacant! 50 de milioane de euro + bonus

Mauro Icardi (în stânga) și Lautaro Martinez, pe vremea când erau coechipieri la Inter. foto: Guliver/Getty Images
Mauro Icardi (în stânga) și Lautaro Martinez, pe vremea când erau coechipieri la Inter. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2020 10:55

Mauro Icardi, împrumutat de Inter din septembrie, va rămâne definitiv la PSG. Clubul francez va plăti 50 de milioane de euro, plus un bonus de 8 milioane.

Anul trecut, la începutul toamnei, pe 2 septembrie, Mauro Icardi a fost împrumutat de Inter la PSG. S-a adaptat rapid, a marcat 20 de goluri în 31 de meciuri jucate în toate competițiile și a devenit în scurt timp o piesă importantă a roș-albaștrilor. 

Parizienii voiau să-l păstreze pe atacantul argentinian în vârstă de 27 de ani, dar nu să plătească 70 de milioane de euro, cât era clauza pentru activarea transferului definitiv.

Icardi rămâne pe ”Parc des Princes”

Potrivit Gazzettei dello Sport, cele două cluburi au negociat intens în ultimele trei săptămâni. Și au ajuns la un acord, în cele din urmă. Icardi va rămâne pe "Parc des Princes", iar PSG îi va plăti lui Inter 50 de milioane de euro. Plus un bonus de 8 milioane.

2 aniva fi durata contractului pe care îl va semna Mauro Icardi cu PSG

60 de milioane de euroeste cota atacantului argentinian, potrivit transfermarkt.

VIDEO. Francezii s-au răzgândit » Sezonul nu se anulează, iar PSG devine campioană!

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Suferința apăsătoare a lui Brendan Rogers, antrenorul de 47 de ani din Premier League diagnosticat cu COVID-19: „Era îngrozitor de greu de respirat”

Moment memorabil cu Zlatan Ibrahimovic » Ce i-a spus unui coleg în timp ce hotelul luase foc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează