INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Adelina Chivu, „lovitură” cu un produs românesc în Italia: „Iau pentru tot autocarul fetelor. Mi-au scris mamele, m-au întrebat de unde cumpăr”

Adelina Chivu (41 de ani), soția fostului mare internațional Cristian Chivu (42 de ani), a povestit cum colegii fiicelor ei au fost dați pe spate de gustul pufuleților românești. +27   FOTO
Adelina Chivu (41 de ani), soția fostului mare internațional Cristian Chivu (42 de ani), a povestit cum colegii fiicelor ei au fost dați pe spate de gustul pufuleților românești.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 19:39 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 21:45

Adelina Chivu (41 de ani), soția fostului mare internațional Cristian Chivu (42 de ani), a povestit cum colegii fiicelor ei au fost dați pe spate de gustul pufuleților românești. 

Adelina și Cristi sunt căsătoriți de 15 ani. Cei doi au împreună două fete, Natalia și Anastasia. Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 a dezvăluit cum colegii fiicelor au fost cuceriți de gustul pufuleților. 

Familia Chivu, lovitură cu pufuleți în Italia

„Găsesc covrigi în Italia. Iau și pufuleți pentru tot autocarul cu care merg fetele la școală. S-au dus odată cu punga și au înnebunit copiii. 

Au întrebat ce mănâncă fetele astea și de unde luăm așa ceva. Mi-au scris mamele, m-au întrebat de unde îi iau. Atunci le dau pufuleți pentru toți”, a povestit Adelina Chivu în emisiunea „La Măruță”, într-un dialog cu Adela Popescu.

FOTO: Captură @La Măruță
FOTO: Captură @La Măruță
FOTO: Captură @La Măruță
+23 FOTO

Au trecut foarte repede și foarte ușor anii de căsătorie. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nici eu nu ne dădeam șanse. Ne-am lipit foarte repede, după care a venit sarcina cu Natalia. În weekend nu suntem niciodată împreună. Noi avem în fiecare an o vacanță doar noi doi pentru că nu avem foarte mult timp unul pentru altul. 

Acum am aflat că se numește nunta de cristal. Pentru mine, să organizez petrecerea este de domeniul SF. Aniversarea este pe 6 iunie, iar el cam începe campionatul. Are meciuri din trei în trei zile (n.r. antrenor la Inter U19). Acum, când a fost Mondialul, a mai fost liber. El următoarea perioadă liberă o are în luna mai
- Adelina Chivu, despre relația cu Cristi Chivu

VIDEO. Ioan Sdrobiș, despre Cristi Chivu: „A pășit bine, a luat-o de jos. Bravo lui, bravo lui!”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Florin Răducioiu a vorbit cu doctorul Bresciei: „Era șocat! Avea telefonul blocat de ziariștii italieni!” » Ce explicații i-a dat medicul referitor la perfuziile roz

EXCLUSIV AFAN reacționează după conferința de la Dinamo: „E trist că un fost jucător spune asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  22 Ianuarie 2023, 05:42
Postat de gicab pe 19 Ianuarie 2023, 11:17

A cumpărat pufuleți pentru tot autobuzul plin de copii cu parinti bogați, dar sa cumpere și ea pentru o casa de copii orfani pentru o creșă dintr-un orășel sărac nu...atitudine de diva...

Așea este nevestele de forbaliști. Pufuletsi bagi, aia iese.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  22 Ianuarie 2023, 05:40

De unde a ieșit și nașpeta asta?

inshallah
inshallah  •  19 Ianuarie 2023, 15:12

auziti, da' emsiunea 'La Măruță' nu ar trebui sa fie prezentata de individul gretos cu acelasi nume? de ce se numeste asa daca e prezentata de nush ce duduie?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează