INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Aduce Griezmann primele puncte pentru Barcelona? Cota 35 pentru un succes cu Betis

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 12:48

Barcelona și Betis se vor întâlni duminică, de la ora 22:00, în etapa a doua a noului sezon din La Liga. 

Ambele formații au început cu o înfrângere la limită în noul sezon. Betis a pierdut acasă, 1-2 cu Valladolid, în timp ce catalanii au cedat la Bilbao, 0-1. Confruntările directe din ediția precedentă din La Liga au fost incendiare: s-au marcat în total 12 goluri! Greu de crezut însă că Barcelona va mai face un pas greșit, chiar dacă înfruntă o echipă care a învins-o anul trecut pe Camp Nou.  

Chiar dacă Luis Suarez și Lionel Messi au șanse minime să joace, Barcelona nu duce lipsă de resurse. Omul numărul 1 va fi Antoine Griezmann, fostul lider al lui Atletico, care în precedentele 5 sezoane a marcat 94 de goluri pentru madrileni numai în La Liga! Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 35 pentru victoria Barcelonei! (detalii AICI!)

  • Barcelona a marcat 21 de goluri în ultimele șase meciuri cu Betis;
  • Betis are numai trei victorii în deplasare în 2019;
  • Catalnii au 9 victorii în ultimele 10 partide oficiale jucate pe Camp Nou;
  • Lionel Messi și Luis Suarez au șanse minime să joace.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria Barcelonei a fost mărită la 35, în loc de 1.25. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 175 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează