INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

GALERIE FOTO Îi face concurență Dilettei Leotta » Cine e Alice De Bortoli, prezentatoarea de la SportItalia: de la Tik Tok, la analiza meciurilor de Serie A

Alice de Bortoli/ foto Instagram +30   FOTO
Alice de Bortoli/ foto Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 17:20 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 18:14

Alice De Bortoli (19 ani) este noua prezentatoare a emisiunii TV „Sfida Cisco”, în care se analizează meciurile din Serie A.

Ea a debutat în televiziune pe 13 ianuarie, când s-a difuzat primul episod al emisiunii, găzduită împreună cu analistul italian Mirko Cisco. Jurnaliștii din „Cizmă” o compară deja cu Diletta Leotta, jurnalista DAZN, și se întreabă dacă poate ajunge la fel de cunoscută.

foto: Instagram @alice.debertoli
+26 FOTO

Alice De Bortoli, de la Tik Tok la analiza Serie A

Alice De Bortoli nu este tocmai o necunoscută. Este un influencer de succes, cu peste 5 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, 2,2 pe Instagram, 3,1 pe Tik Tok.

De Bortoli practică dansul de opt ani, iubește în special hip hop-ul, muzica este printre cei mai fideli prieteni ai săi și încearcă să aibă un stil de viață sănătos și echilibrat pe care îl împărtășește adesea pe rețelele de socializare pentru a-și motiva adepții.

foto: Instagram @alice.debertoli
+26 FOTO

Citește și:

Romeo Beckham și iubita lui, Mia Regan, le calcă pe urme Victoriei și lui David Beckham

Apariție de 5 stele la superîntâlnirea dintre Messi și Ronaldo » Cine e actrița de top care s-a pozat în loja VIP

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ali.bec
ali.bec  •  21 Ianuarie 2023, 10:45
Postat de VanBasten pe 20 Ianuarie 2023, 18:29

Important e ca o urnaresc si baietii lui Tepelin.

Hai mai, dece ești răutăcios? Dece nu-i spui lui Tepelin care sait e mai de treaba. Ca săracul nu știe dar vrea neaparat sa învețe și nu reușește nicicum.

leu.mr
leu.mr  •  20 Ianuarie 2023, 23:30

Idiocracy

mishu_74
mishu_74  •  20 Ianuarie 2023, 22:11

***....ne-am dus *** pe apa sambetei daca si prin italia tot stirile astea sunt la mare trecere. costumul si pozele d-soarei sunt din pauza de la natatie, banuiesc... :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează